zanima me od koliko se krece cijena memorijske kartice za s65 i gdje ju je najpovoljnije kupiti?
Printable View
zanima me od koliko se krece cijena memorijske kartice za s65 i gdje ju je najpovoljnije kupiti?
u S65 ide MMC kartica, odnosno RS-MMC (reduced size) kako nebi virila iz moba,
nabaviti se moze, npr u hgspotu,
64MB kingmax 109kn
128MB od 98kn (kingmax 145kn)
256MB od 152kn (kingmax 211kn)
512MB od 267kn
hvala hvala :)
e...al koja je fora???od 64mb dode 109kn a od 128 98kn???i kaj znaci taj kingmax??zasto je skuplje onda?
kingmax je marka... slovi za jednu od boljih...
...što ne mora značit da je i bolja od nekih NO NAME kartica...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
Ja preporučam kingmax karticu, nju koristim na sx1 (265 MB) i nije mi nikad pokazala da treba formatiranje redi naglog vađenja, da su neki podatci oštećeni i tako to. Full sam zadovoljan karticom, možete nabaviti one RS MMC kartice koje imaju onaj neki nastavak i mogu služiti i kao obične i kao RS MMC kartice, baš sam takve Kingmax-ove vidio u shopovima shirom crne BiH. Trebalo bi ih biti i HR.
ja imam trenutno na mom sx1 512MB - no name i sve, bas sve radi ok i bez ikakvih problema... dakle, hocu reci, da iako kingmax slovi za jednu od najboljih ne mora znaciti da i druge nece jednako dobro raditi...
ja sam osobno isprobao bar 10-ak razlicitih marki kartica na sx1 i sve su radile bez ikakvih problema, no vidim da stvar nije ista kod s65... dakle, bilo bi najbolje kad bi se moglo prije isprobati...