tematika ovog foruma je Hacking, Symbian, Računala (Hardware i Software) i još par stvari..
volio bih da se jave mogući moderatori, koji bi kao i ja upopunjavali ovaj forum sa raznim stvarima..
LINK: www.cyber-cro.com
Forum je SMF, a ne vBulletin..
Printable View
tematika ovog foruma je Hacking, Symbian, Računala (Hardware i Software) i još par stvari..
volio bih da se jave mogući moderatori, koji bi kao i ja upopunjavali ovaj forum sa raznim stvarima..
LINK: www.cyber-cro.com
Forum je SMF, a ne vBulletin..
e kaj ne misliš da je sad već dosta s tim forumima?
ali ovaj nema tematiku kao ovaj, i warez je dozvoljen do nekih granica.. pa vidiš valjda gore o čemu se radi..
stvarno si naporan vise s tim forumima, serverima, stranicama...
bas me zanima sta ces jos smislit. BTW jesi prodo onu stranicu?
ne još, i ono je za zafrkanciju, kad napravim portal, nadam se u skoro vrijeme, sve će biti dobro, ali za sada samo ovo, pa tko voli nek izvoli..
koliko vrijedi jedna stranica kad se ide kupovat ili prodavat
ovisi kakva, naprimjer, ako je neki portal koji je vrlo popularan i napravljen vlastitim rukama, nema cijene..
offtopic u kojem sudjeluje i, hm, sam autor teme kojem očito nije stalo da se njegova tema drži promocije njegove stranice već i sam offtopičari. pa ak je tako, onda zatvaram.
p.s. bronth, ne želim sutra vidjet novu temu s istom stranicom, sam si si kriv što se daš navuć u offtopic u vlastitoj temi. o cijenama kupoprodaje stranica možemo razgovarat u posebnoj temi za to. hvala.
:closed: