eto kupio bi si par "dobrih" zvučnika do 800-900 kn pa me zanima šta mi preporučate! volio bi da su trosistemci al i nije obavezno!
Printable View
eto kupio bi si par "dobrih" zvučnika do 800-900 kn pa me zanima šta mi preporučate! volio bi da su trosistemci al i nije obavezno!
Najbolje ti je vidjeti u peveca ili tako sto, znaju imati nesto dobro...
pevec,lol,izbjegavaj to u velikom luku,moja preporuka ti je da uzmeš polovan par bookshelf zvučnika,mogo bi se nač par B&W 302,možda neki kef
IMO-> dls ili alpine
EDIT: ups, nece ici za 800-900kn, nisam procitao do kraja, osim mozda polovno...
a dobro polovno. Ma ja isto mislim da cemu biti dobro za prvu ruku sto god kupi, jos je novi u tim vodama pa nece primjecivati nedostatke....
šta mislite o ovome:
http://www.pioneer-eur.com/eur/produ...onomy_id=42-93
malo su skuplji od navedenog (970 kn) al me zanima jel vrijede love???
a gle ja jedino sta podrzavam pioneer je kod autoakustike,e kad bi opet bilo snizenje opet u europatradeu onih wharfedalovih trosistemaca,bili su soma i nest jako sitno a sad su opet skoro 2-ije.
uzimaj, neces pozaliti; ja sam veliki zaljubljenik u pioneer ali silom slucajeva jos ih nemam u sobi....damn...= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
Onda je očito da se ne razumiješ u auto akustiku. Jedino što valja od pioneer-a su radiji/mp3 playeri/dvd playeri i navigacija. Sve ostalo je u banani.= Citat =:
Izvorno postao sirius
Nisi ni rekao jel je ti za auto trebaju zvučnici ako je onda su najbolje komponente za auto DLS, Rockford Fosgate, Kicker, Infinity, Alpine i da ne nabrajam dalje. Nisi rekao koji promjer zvučnika ti treba. Okrugli (10, 13, 16 cm) ili ovali? Za u vrata ili za policu?
za policu ovali jedni od boljih su alpine...trosistemci ja sam ih stavio 600 kn s ugradnjom novi i sviraju do bola
Ali to samo ako nemaš iza subwoofer jel ja da stavim iza ovale od 2 subwoofera se ne bi ni čula :D= Citat =:
Izvorno postao McLaren
ma za doma mu trebaju....
trebaju mi za kući. za policu, znači ne one samostajeće! evo gledam malo po netu i meni to sve nekako poskupo! stvarno trebaš bit lud il ne znat di ćeš s lovom da uzmeš zvučnike od 20000 kuna!
onda jel mi može neko reć neku adresu di da ja to pogledam i šta da kupim, ustvari šta bi mi bilo najbolje uzet za tu lovu.
a ti trazis za mado?! onda preobaj TANOY-dobra engleska marka, ugl proizvode studijske zvucnike...
a di to ima?? jel imaš neki link da vidim???= Citat =:
Izvorno postao igl
jok, imao sam ih doma, par za 2k kn, jako dobro sviraju, ali se ne kuzim bas u to, sad ih ima frend, koristi ih za studio...
uh to mi je skupo! maksimalno 900 kn. ma uzet ću ove pioneer. našao sam gdje ima za 900 kn.
a šta mislite o sony-u???
Općenito su svi studijski/monitor zvučnici dosta skuplji od 900kn tako da i ako nađeš nešto štosno za te pare uživaj ;)
IMO mislim da u tom rangu ne bi trebao preveliku pažnju obraćati prema markama.. Za te pare je dobro, mada ja nikad ne bi mogao dati tolko para za muziku jer mi se (pogotovo za kućne zvućnike) to čini too much. Na tebi je izbor
Nisam neki muzicki mag,tako da se nesto bas i ne razumem u kvalitet tonova,ali imam u kuci NEO ozvucenje (2X5.1 sistem)... kod nas je mnogo jeftina marka,ali sasvim korektno sljaka.Bas me zanima,da li uopste postoji kod vas u prodaji?imaju sirok izbor!!!
= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
ma i mislio sam na radije,al sam zaboravio napisat,hebiga bio sam na poslu pa nisam gledao bas.
a šta mislite o ovome:
http://www.sony.hr/view/ShowProduct....ry=HFC+Speaker
znam da će sad svi popljuvat sony, al ja imam u autu sony mp3 radio i sony subwoofer i nisu me nimalo razočarali. evo rade već drugu godinu zaredom i još su uvijek kao novi. također imam u kući i njihovu liniju i nikad s njom nisam imao problema.
onda, šta mislite o sony-u???
Cool! Volim drvo, ali da još ima tubu bio bi zlatan, ovako reže baseve...
Ovo me oduševilo:
"...visokotoncima podešenim na nanometre..."
znači ovi nisu loši??? e super jer nisu ni strašno skupi. oko 500 kn! to ću si onda uzet. pa kad skupim love kupim si još i subwoofer.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
To ti isto nije loša ideja! U svakom slučaju ćeš imat bolji bas nego da imaš sve-u-jedan rješenje..