-
MotoROKR
Odem ti ja na www.motorola.com, sasvim slučajno, kad vid' iznenađenja! Najavljuju "MotoROKR with iTunes".
Vele da stane gore do 100 pjesama (AAC encoding, 4 minute, 128kbps po pjesmi), odnosno koja manje ovisno o operateru itd.
Uglavnom, ima se šta za čitat, a evo ukratko samo osnovne performanse:
• Apple iTunes mobile music player with dedicated one-touch music key
• Supported Audio Formats: MP3, AAC, and protected AAC**
• Video clip capture and playback
• TransFlash memory expansion Slot for up to an additional 512 megabytes of storage with optional card
• Large, active color display (176 x 220)Multi-Media Messaging (MMS) *
• Integrated VGA camera with photo indicator LED
• 3D Stereo Sound via 22 KHz enhanced polyphonic speakers with vibration and rhythm lights for enhanced music experiences
• Integrated Bluetooth® wireless technology* for hands-free connectivity
• Enhanced Games with vibration
• PIM functionality with Picture Caller ID*
-
-
Ah... evo, visim na forumu bar 10 sati dnevno i nisam vidio tu vijest.
Stvarno hlapim :rolleyes:
-
Ma nije bilo na forumu, ali ima na applovom sajtu, a ako si bio na forumu morao si vidjeti da je izašao ipod nano i posjetiti eplov sajt da vidiš kako to čudo izgleda ;D Pa si usput mogao vidjeti i ovaj mob ;D
-
= Citat =:
Izvorno postao gog
ipod nano
Tko je izašao? ;D ;D ;D
Sad ne znam smijem li priznati ovo na glas, ali u pravilu kad vidim da se Epl spominje, odmah mi prsti polete na Alt-F4... To mi je nekak hardcodirano u glavu, ne mogu si pomoć :retard:
-
Apage, Satana!!!
Ne mrči mi Apple!!! :)
Oni još jedini valjaju.... Uostalom, pa rekao sam ti: Motorola ima dobar dizajn, jer je dio dizajnera prešao iz Applea.... :)
Da, to je stara vijest, ali svi su razočarani s tim mobitelom, nije ono što se očekivalo.... Malo je memorije... Ali - najgore je što su svi u nevjerici vrtili glavom kad su vidjeli da je upravo dizajn skroz bezvezan.... Ništa spektakularno.... Možda je Apple stavio nekakav veto, jer ne žele ugroziti iPod seriju....
-