jer ima neki program za mijenjanje:comp:
Printable View
jer ima neki program za mijenjanje:comp:
ima AdMuncher, "skrembla" svakih par minuta...
neki drugi jer ovaj nisam svatio
ovaj, Hide IP platinum, on ti mjenja proxy tako da te preseli npr. u Kanada, Afriku i par tisuća zemlji..
what's the point u mjenjanju IPa, sto hakerisujes?
to i mene zanima..
ne to koristi kada tebe neko hoce da provali ....
ma nije to nego me samo zanima
i ne spajam se preko proxya
ako hoces da chatove tako zeznes nemozes jer imaju neko sra.... neku stavr koja ocitava pravi ip, a mjenjaj ga idi na net, nadji proxy, pa internet ioprions, connection, lan i onda u adresu upises ip, pa port i tako to, dobro je to ponekad.
Ja sam negdje vidio jednostavnu komandu od nekih 7 ili 8 znakova koja se upisuje u Run prozor ali nikako se nemogu sjetit kako ide :-/
Misliš možda na "ipconfig /renew"?
Situacija ovisi i o vrsti veze, ako si na modemu, diskonektaš se i opet spojiš i vjerojatno ćeš se spojiti na neki drugi ulaz, samim time ti je i ip promijenjen...
Kod DSL-a i kabelske nisam siguran možeš li mijenjati adresu kako god želiš, ovisno kako je skonfigurirano s druge strane. Ukoliko imaš DHCP server koji dodjeluje permanentne leasove ovisno o mac adresi tu ne možeš ništa napraviti, ali afaik većina providera forsira mijenjanje ip-ja svakih 24 sata ili rijeđe, kako ne bi bio u mogućnosti dići server preko dsl-a jer nemaš stalan ip, te shodno dome ne možeš ni dići domenu...
No za to postoji i workaround, www.no-ip.com (ili neki drugi), uglavnom instaliraš klijent na stroj koji kontaktira njihov server i obaviještava o promijeni ip adrese, tako da stvar relativno funkcionira...
imam obicni adsl
to radi a i Steganos Internet Anonym Pro 7 radi ali mu je pao server i sad mi je veza u *****
i meni treba neki program koji mijenja ip adresu ali dok sam online zbog rapidshare-a da mogu skidati vise filova od jednom
Najbolje ti je ak hoces promjenit IP ugasit/upalit router i eto novog IP-a.Ja sam isprobao taj Hide IP ali meni je uvijek rapidshare vratio poruku da sa tog IP-a vec netko skida..
I ja sam ispobao Hide IP, i čak sam uspio skidati, ali brzina je bila 56K, a na dslu sam, tak da sam odustao od toga, i svaki put se disconectao/conectao.
Kako sam isprobavao imao sam par situacija, kad mi je bilo zabranjeno, sa jedne IP adrese koju je Hide IP našao, tj nisam mogao skidati s rapida, izbacilo mi je neku poruku da je zabranjeno skidanje i učitavanje materijala s te stranice, te mnogih drugih npr. (cracks, serials, stranice za odrasle...)
Zašto?
iz vjerskih razloga, vjerovatno si upao na saudijsku arabiju ili neku slicnu zemlju