Ovako, treba mi za curu novi mob.
Ono sta bi ona htjela je:
lijepi mob, BT, kameru, i da je sve to zapakirano u nekih 2000-2500kn.
Dakle, sta preporucate?
Printable View
Ovako, treba mi za curu novi mob.
Ono sta bi ona htjela je:
lijepi mob, BT, kameru, i da je sve to zapakirano u nekih 2000-2500kn.
Dakle, sta preporucate?
Ako ne trazis "pametne" mobove ova 3 su jako dobra i imaju sve sto trazis
1. SE k750
2. Samsung e730
3. Nokia 6230i
curama se svida Samsung D-500,e sad dali je cjena ta...pogledaj
ma novi d-500 kupiš za 2000 kn!
a ono klasika je d500, ali i v3 je iso lijepa, pogotovo crna. za te novce stvarno ima ogroman izbor aparata morao bih malo preciznije reći što je još zanima. ako je spremna dati još 100-200kn moja preporuka je definitivno SE W800, s tim mobitelom nikako nećeš pogriješiti
iako se ne kuzim nes dobru u te high end mobove , d500 mi zgleda jako dobro (bolje neg v3 3 svjetlosne godine) a i ima dost funkcija ... zvuke je izvrstan .. i tak
ma uzmi d-500 mora joj se svidjet.
Ne bih rekao da bi se curama sviđali mobiteli poput SE K750i ili N6230i. Prvi je više namijenjen "zabavnjacima", a drugi "poslovnjacima". Ovaj samsung jest ženski, ali mislim da je ful skup, pošto je tek stigao. Ja bih preporučio N6101, koja je u Mobisu 2.399, a na crno oko 1.500 kn, samo što nema BT, već samo IR.= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Drugi koji bih joj preporučio bio bi Samsung E530. I nije toliko skup: 2.390 u Europatradeu veleprodajna mu je cijena, pa pretpostavljam da mu je maloprodjana oko 3 somova, ali na crno je oko 1.800 kn.
d500 ili e730 mobaci su fakat odlicni
mislim da je d500 izbor... jer je klizni i lijep za zensku ruku.
Hvala svima na pomoci...
Cini mi se da ce odabir biti D500
Dobar izbor...ali neka ga kupi u dućanu, a ne na crno...
gluposti, na crno ti dode 2000kn, u ducanu mnogo više.
moja preporuka E530->sestra ga ima, i mogu rec da je jako lijep, pravi zenski.
btw.ne kupuj na crno samsunge...
st ose D500 tice kazu ljudi da se kvari nekakva folija za ekran nemam pojma da je to bolja samsunga pa je bolje kupovat novi kao ..
mene je to osobno odvratilo do d500 iako bi se still mjenjo za svoju e550 + lova
K750i je kupljen...
Hvala na pomoci