Osim sto ima slab prijem i bateriju, sto se zvuk pri visim tonovima izoblicava i sto se povremeno gasi i blokira sam od sebe izgleda da je ovaj Siemens dosta dobar aparat?
Printable View
Osim sto ima slab prijem i bateriju, sto se zvuk pri visim tonovima izoblicava i sto se povremeno gasi i blokira sam od sebe izgleda da je ovaj Siemens dosta dobar aparat?
dobar je, pogotovo sa novim verzijama sw
Odlican je, imam ga i jako sam zadovoljan... jako puno muzike za malo novaca...
nije loš za tu lovu,ali ima par sitnica koje bodu u oči,npr. meni se moj otvara sa svih strana,maskica je slabo pričvrščena,i to je original maska,baterija slaba,spor pri otvaranju igri...,e da i slabije mi ima osvjetljenje ekrana(v18) nego ovaj drugi s v14,duze snimanje razgovora kod v18(22sek) dok ovaj 18sek
Ma mob je fakat za tu lovu zakon. Ja nemam nikakvih problema koji su gore navedeni, samo šta malo sporije ulazi u igre to je istina. MOB RULA!:)
I opće nije slaba baterija meni traje 4 dana minimum uz normalno korištenje.
Meni isto tako nekako traje baterija... no kad sam ga tek kupio trajala mi je dan, mozda dva, otisao u servis i sve su sredili tamo...
Igre otvara sporo jer su pisane u Javi pa prije igre otvara Java engine koji je velik oko 1MB.
Jel na S55 ogranicena memorija za java aplikacije, ili se recimo cijeli 1MB moze popuniti s javom, ili pak s druge strane necim drugim...???
nije ja mislim, to me kod nokija smeta
pa to i ja velim, to je jako glupo kod nokija napravljeno...