U naslovu sve piše: s koliko para raspolažete i kako do njih dolazite?
Printable View
U naslovu sve piše: s koliko para raspolažete i kako do njih dolazite?
Cirka 3 soma. Radim.
oko 530 do 550€ a opet mi malo ;(
EDIT : žena neradi a i djetetu nikad dosta pelena. ;D
prodajem maglu pa imam kak kog zajebhem.
s koliko mi zatriba:spin:
u tesk pitanje ... kako kad.ali svote su do 500 kn ... mislim ne radim .. pa ono
ok 3k kuna,radim sve i svašta po malo
bruto 3200 al kad odbijes rezije i hranu ostane nekih ajmo rec krizno soma i pol kuna.A di je zivot sa curom i tak,a roba.Tesko je,svaki dan od 7 do 4 radit nije bed i jos placa redovna,(radim u INI),al standard je u komi,treba tankat i auto stalno.
razumijem te sirius,doći će bolja vremena...ja ovih 3 soma,a neki put i manje trošim samo na gluposti i obleku(pošto sa starcima živim)
Zar neki dan naš premijer nije reko "Vozite se javnim prijevozom" ?= Citat =:
Izvorno postao sirius
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=281798
Eto vam politike...
ja imam 5sobni stan,etaza,i starci su dolje a ja sa curom gore,i ono cura stazira sad u bolnici a ja placam za nas racune,hebiga treba i njene zelje ispunit ponekad.Ma bit ce bolje vraga,eto slovenaca i njohova unija,laganini postaju bosna 2.
3200 kn, radim, al živim sa starcima tak da lovu imam samo za sebe i potrošim je za 2 dana, koma...
kolko mi starci daju....... :spin:
hehehe koje pitanje!ludnica! čovječe ra raspolažem ovisno o sreći,ak ide dobro u kladionici onda sve pet a ak nema sreće e onda s jedno 500tinjak kunića ljeti malo i više
cca 4500, a pošto živim sa starcima trošim jedino na izlaske, obleku i sl. tako da mjesečno potrošim cca 2kkn.
imam kolikoo mi stara da i jos nesto sto usput zaradimhttp://img24.imageshack.us/img24/4640/novci0ut.png
:rolleyes: sad je bila povišica mirovine...ajme ljudi love ko šalate....:chef:
ja dobivam 400 kn na mjesec..
dosta za mene...
baka da od penzije i starci!
oko 3000 kn, radim u jednoj divnoj poznatoj firmi, i kao student se jos snalazim na razne nacine.
ja sam za ovaj mjesec dobio 5800, za prosli 8000, preprosli 7500... ali sam sad dao otkaz pa cu se krpati za kavicu i kutiju cigara, smrc...
zakaj si dal otkaz?
placa sounds great , osim ak nisi ... jeli ... hmm ... prodavao nesto ;)
Ne mogu a da nedam komentar na ovo TI DAO OTKAZ :crazy: za toliku lovu i kanalizaciju da čistim nebi bilo teško. Ili je to tebi ništa.;D= Citat =:
Izvorno postao VandaL
Ma upisao faks, inace je posao jako tezak fizicki(pogotovo ljeti, zato i je tolika plaća), a u zadnje vrijeme nas sef malo prca pa je i psihicki. Vidite nije sve u lovi, ja bi radje da radim 8 sati dnevno i imam nekih 4000kn nego ovako. meni je znalo radno vrijeme biti po 12-13 sati, tako da je ovo sto sam dobivao zapravo malo...
@grunt, ne sve je legalno...:)
smije li se znati koji posao si radio?= Citat =:
Izvorno postao VandaL
i što si upisao?
700kn samo praksa a još kaj dobijem od sataraca za školu negdje oko 900kn