U zadnje vreme,na ekranu mi se uvek posle razgovora pojavi poruka:
App.closed
MMFControllerProxyServer2cdcf045
Zna li ko o cemu je rec?
Ajd sad Symbian strucnjaci,pomagajte!?:comp:
Printable View
U zadnje vreme,na ekranu mi se uvek posle razgovora pojavi poruka:
App.closed
MMFControllerProxyServer2cdcf045
Zna li ko o cemu je rec?
Ajd sad Symbian strucnjaci,pomagajte!?:comp:
jel si imo ili imaš neku aplikaciju koja se pali za vrijeme razgovora,neki recorder ili nešto slično?
Koristim Natural Recorder,ali mi ne snima vecinu razgovora kad me drugi zovu,a kada ja zovem sve snima.Inace tu poruku mi izbacuje kad ne snimi razgovor.Kako bi se to dalo dovesti u red?
probaj reinstalacijom i stavi novu verziju.
Fazon je sto taj pregram ne mogu deinstalirati.Imao sam verziju 1.0,sad sam ga pregazio sa 1.02 al,opet isto.On uredno prijavi da je razgovor snimljen,ima i vreme trajanja,ali kad hocu da ga otvorim,javlja mi nesto u fazonu,aplikacija u upotrebi ili tako nesto
ako nemožeš isključit recorder instaliraj AppMan,killaj proces od recordera, i onda ga deinstaliraj
Javim ti kad to uradim
...a ako ni to ne upali, ostaje je reset kompletnog telefona... tako je meni upalilo :) ...
pa nije nužno,ja bi radije obriso folder gdje je instalirana aplikacija
Ja sam uradio ovo,ali posle prvog razgovora,sve je po starom.Snimi razgovor,al kad ga hocu otvoriti pise Already in use :-/= Citat =:
Izvorno postao sodom
znači da nisi killo pravi proces
pa napravi kill s fexplorerom i probaj extended recorder od psiloca on ti takodjer snima razgovore
Neznam kak to ide na nokiji, al na SX1 ja kad me nešto muči samo skopčam na komp i brišem, probaj ako se to može na nokiji.
Ma taj Extended mi istekao jednom i sada svaka verzija trazi Licence Manager koga ja vec imam u fonu,ali ga ta aplikacija ne priznaje... dok recimo Photographer radi sa tim LM= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
A moze li se sta zajebati ako ubijem neki pogresan proces,posto tamo vidim milion nekih skracenica?= Citat =:
Izvorno postao sodom
u appmanu su ti označeni procesi koji su "standardni" sa plavim kotačičem u desnom kutu,znači njih ne diraj