Postš dugo nisam bio na forumu, jel u međuvremenu netko možda našao riješenje za taj slučaj.
Printable View
Postš dugo nisam bio na forumu, jel u međuvremenu netko možda našao riješenje za taj slučaj.
konvertiras amr u mp3 ili wav
Imam neki konverter, sroza mi kvalitetu zvuka do jaja...........
Pa skini Sound Forge pa ti se kvalitet nece sigurno srozati...
(http://www.hitsquad.com/smm/programs...download.shtml)
Možda nisam u toku oko ove teme, ali meni V525@V600 vrti amr bez problema.
yap i meni "serijska" v550 vrti bez problema.
vrti i v525 ko luda samo sto se ne moze postaviti kao zvono a ne sjecam se jel se to moglo na v550= Citat =:
Izvorno postao hrcko
v550 i e550 mogu zvoniti u amr-a
Nije mi samo jasno koji ce vam amr melodija.Sta to amr ima a da mp3 nema?
naravno to sam i mislio= Citat =:
Izvorno postao zrino
provjereno e550 prima amr kao zvono.
znam i da recmo SE t610/30 Ne , neznam zas doduse.
ma nije stvar u tome nego ako se ne varam taj amr imaju njokije pa ako ti frend posalje u amr da nemoras to konvertirat.inace naravno da nema do mp3-ce:spin:= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Može se i na V620 koristiti kao zvono. :spin:
@JA_SAM stos je da ti je amr format koji se dobije kad si snimas melodiju preko zvucnika i sl...ima ljudi koji nemaju mozda kom ili mozda nemaju kabel pa im je tak lakse i jednostavnije stavit omilljenu melodiju kao zvono..
Znaci kifla, a imam opaku verziju zidareve ljubavi....:)
Izvukla si cigluuuuu ;D ;D ;D
Imam u WAV formatu negdje, ako ti je prirasla srcu... A imam i cijeli album od Kuguarsa, ima mraaaaaaak stvari
Super.Ja to sve skupljam, i video klipove i i mjuzu, nesto si ubacim u mob al kak ne stane puno moram mjenjat :) Buraz je naso i ono "...vozim stelta 117a i gadjam bombama...." Uglavnom isto zezancija. Kak mogu doci u posjed tog albuma? Ak si negdje u blizini zg.....(a jesi)
Jesam, jesam :D
A evo, nađemo se jednom negdje, ili svratiš do mene na posao (kod Cibone) jednom prilikom, najaviš mi se 20min prije i dobiješ CD