Ovako...Idem u elektro-tehničku školu i želim se sada prebaciti u ekonomsku jer je ostalo mjesta a ets mi je sranje...
Šta ja sad moram ?
Neku molbu napisat ? Šta sve trebam ?
Printable View
Ovako...Idem u elektro-tehničku školu i želim se sada prebaciti u ekonomsku jer je ostalo mjesta a ets mi je sranje...
Šta ja sad moram ?
Neku molbu napisat ? Šta sve trebam ?
Pa to pitaj u školi kaj ti sve treba.
E pa da,ali neznam u kojoj školi...Mojoj ili ekonomskoj ?
Pa u jednoj i u drugoj ;D
btw - dobar izbor je ekonomska ;)
Pa u onoj u koju ideš - pitaj ih što im sve treba da bi ti se omogućilo preseljenje.
;D ;D ;D znaš a će mu reć on odlazi i onda će mu dati samo papire= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
malo si zakasnio dončju tink?:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao cyber
ma boli te za njih sam ose jedan dan pojavi u toj ekonomskoj koda ce znat profaci jos pogotovo ak si prvi razred,
samo sjedni s ostalima i pavi se mutav prva dva mjeseca
kad skuzeda te nma u imeniku jednostavno se dopisi il tak nes
nije ti jos kasno brijem, pa jos nema nista ocjena tak da sutra pitaj u svojoj skoli.
evo ljudi danas sam se premjestio.jeeeeeeeeeeeeeeeee...
Sutra mi je prvi dan...wish me luck...;)
i wish you luck
Imaš pravo kaj će nam oni koji znaju radit, treba ju nam oni koji znaju ekonomizirat. Tak da znamo kad odemo kvragu. ;D= Citat =:
Izvorno postao cyber
to sljaka ;D ;D
...:lol: , ovog se nikad ne bi sjetio ...= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
hm, ja i jedan lega patimo u EMŠI što nema dovoljno cura, a sve cure kojih i ima su ku*ve... tak da ono...
Mislili smo se prebaciti u Ekonomsku, al kontali smo da baš i nema toliko posla za njih ko za tehničare, a da ne govorim da nam je ovo preduvjet za dobar upis u neku višu informatičku i onda okretati pare na web designu i programiranju...
Uglavnom... u Ekonomskoj školi ima dosta cura... to bi bilo ok...
pa biramo: 2 godine sa curama i onda poslije navlačiti đoku po kući nezaposlen il još 4 godine bez cura pa nakon tih 4 godine, navlačiti cure u vlastitom autu...
hehe...
A da ne govorimo o sranjima koje bi trebali pisati da smo odlučili prijeći, one neke glupe predmete, ispite, ma smeće...
P.S. Eh sad ne 4 godine, sad još samo 3...
No i opet još da razmislim, pa imamo i ovako društvo, ko bi natezao one cure, a i kako bismo učili i čitali s ploće ako nekoj ispred vire tange...
tak da je bolja EMŠA!!!!