evo negdje sam na forumu pročitao da se prekida linija nakon nekog vremena i to nakon što je stavio wm2003.
meni sve super radi osim što mi prekida liniju nakon određenog vremena.
ima netko rješenje za ovaj problem.
Printable View
evo negdje sam na forumu pročitao da se prekida linija nakon nekog vremena i to nakon što je stavio wm2003.
meni sve super radi osim što mi prekida liniju nakon određenog vremena.
ima netko rješenje za ovaj problem.
ako si na vipu liniju će ti prekinuti nakon sat vremena razgovora, ali to nije do mobitela :D
baš ti hvala,nisam znao za to,ali meni prekida recimo nakon 30sek,pa na drugom razgovoru nakon1min,u ostalom na forumu su se neki drugi žalili na isti problem(ovo sa vipom ću probat)
da, ako se dobro sjećam ponovno su instalirali WM i radilo je ok, ili je bilo nešto s gsm fixom, nesjećam se točno. Valjda će netko naići da ti pomogne.
imali to kakve veze sa cviljenjem telefona, ta tema je pokrenuta nedavno,ucestao je problem,po zavrsenom razgovoru telefon ili zuji ili cvili,desava se
instaliraj wm 2003 original sa mpx-landa, sa njime nebi trebao prekidati, a ako si stavio sm2, tebas staviti i gsm-fix jer ti gubi mrezu. Meni je to radio i na originalu sa mpx-landa pa sam ga reflashao i onda je valjalo.
ja sam imao razgovore od po pola sata i jace i nikad mi nije pucala veza. inace kvalitet zvuka je odlican cak i kada indikator signala pokazuje slab signal (koristim 2003, trnutno mpxland)