dimenzije 90x48x11,9mm,32mb memorije,1,3mpx kamera,preklopni.;D
Printable View
dimenzije 90x48x11,9mm,32mb memorije,1,3mpx kamera,preklopni.;D
Hmmm... možda... Ali ima samo mrvicu više memorije i malo jaču kameru... Ne znam baš..
http://www.ubergizmo.com/zoom.php?im...L1_live_05.jpg
sad se natjecu tko ce imat tanjeg...
OK, Killa, ne kužim ovaj tvoj reply, pa da me ubiješ ;D ;D ;D
doooobar je...
cak sam 77po100 zainteresiram, ali nec nema u hrv, jelda? vec sam trazio ducane ali nema, osim ako naleti u oglasniku...
ma j***** pa za to treba imat malu ruku i normalne prsrte..a sta cu ja sa svojima čevapima...pa nebih znao sta da radim sa njime dal da ga bacim kroz prozor ili da procackam zube..;D= Citat =:
Izvorno postao igl
mocan sminker,volio bi ga imati,ali tesko ga je nabaviti.:-/
e bas to trebam!!! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Hmmm... toplo preporučam zaboravit gornju primjedbu.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
OK, možda NEC je tanji, ali ja i dalje jedva čekam uzet V3x u ruku... Mrvicu je deblji (od v3 za 5mm) ali... ali...
u japanu je vec u prodaji,a u evropu stize u 10 mj.preporucena cijena:400$:spin:
V3? 400 baksi? E to je posel i pol :thumbup:
Idem se predbilježit, iz ovih stopa ;D ;D ;D
ne V3, nego L1...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ach soo... A ja se već ponadao :cry:
al dobar je ovaj novi V3x (v1150), kad se on ocekuje u hrv i po kojoj cijeni?
v3x je fantazija,ali i L1 vrijedi svaku kunicu!:king: :king: :king:
Uhh, koliko cross-postinga... Ima već thread o v3x, čak i više njih je bilo pa su obrisani.
Uglavnom, krajem godine i oko 500-600 US$.
440 eura...jucer sam ga uboo.... :)
je... dizajn :)
eto, stigao je! ajd brzo napisi da vidimo tvoje misljenje!!! jel vrijedi tih 440! cek cek, L1 ili V3x???
o L1 je rijec...dal vrijedi...pa gle s obzirom na cijene nokije i samsunga...vrijedi
ima oko 32 mb memorije, 1.3 mpy kameru, bluetooth....ok funkcije, ...super izgleda...zamjerka je mozda malo prekompliciranom meniu i nelogicnostima u njemu i o njemu...ili jednostavno nisam navikao na taj software...mislim da je ipak malo nelogican ...i previse potvrda i tipkanja za jednu sasvim jednsostavnu radnju ...kao naprimjer poslati sms!
http://cgi.ebay.ca/NEC-L1-world-slim...QQcmdZViewItem
pocetna cijena $CDN 99, cak je lik koji prodaje u kanadi tako da mi je shipping jeftin, da stavim bid ili da cekam da se pojavi vise...jel bi ga vi kupili ?