-
Zvucna kartica do 200kn
jel se da kupit sta dobro za te pare? 5.1
u biti ja nebi kupovao zvucnu karticu da mi se kad slusam muziku na tiho ne cuje sum i razni sumovi pri svakom pomaku misa..!
gledam malo po hg spotu i linksu
kakva je AUDIOTRAK MAYA 5.1 MK II (175kn)?
ili mozda CREATIVE LABS AUDIGY LS (155kn)?
ili Creative LABS SB Live! (205kn)
u biti dvoumim se izmedju creative..
-
ja imam audigy 2 ,bulk 6.1 ^^,500kn-a i sony headsett -wireless isto 500kn.a,super rade,sada ovo sto si napisao nemam pojma :/
-
Moja preporuka audigy LS, a SB live sam imao pa je crkla za 3 mjeseca. ja koristim terratec 7.1 space (700kn)
-
Ja koristim Avance AC'97 i veoma sam zadovoljan sa njom nikad nisam ima ikakvih problema,a i par mojih drugara je imaju i nikad se nisu bunuli sto se tice nje,kartica je 5.1 ali neznam koja joj je cena.
-
sutra cu je kupit, najvjerovatnije tu creative labs audigy ls, nadam se da ce radit dobro u suradnji sam mojim 5.1 zvucnicima logitech
-
kupljeno.
audigy 2.
dobije se kao bulk (hgspot), sa cd-om di su driveri neki creativov software, zapravo dosta njega (music player, surround mixer, wave studio, recorder, minidisc...).
sve radi savrseno, naravno zadovoljan sam zvukom, onih sumova sa pocetka price nema, a nema sumova ni na straznjim zvucnicima kad se slusa muzika na svih 5 zvucnika.
jedini minus kartici dao bi za... velicinu kartice. pa veca je i od graficke moje
slika: http://www.decorsign.nl/illustraties...ve_audigy2.jpg
-
Pljunuta Audigy 2 ZS, ne treba ti biti žao :D