Da li mi netko može objasniti kako se s kompjutora prebacuje MP3 na Samsung E530? Thanks.............. :bunny:
Printable View
Da li mi netko može objasniti kako se s kompjutora prebacuje MP3 na Samsung E530? Thanks.............. :bunny:
bluetooth adapter ili usb kabel.
i skines program sa samsungove funclub stranice, sve ti pise, samo sljedi upute...
ali to ti je "optional"...
Imaš program na www.et-mobile.net
Ali ako imaš mogućnost kupiti bluetooth dongle, radije prebacuj prek bluetootha jer bi mogla imat problema sa programom i kabelom...preko bluetootha provjereno radi...taj bluetooth dongle imaš za kupiti u HgSpotu i sličnim dućanima i cijena mu je oko 150-160kn, možda i manje...
ja imam k700 a cura e530 i preko bluetootha njen prima sve trice a moj nece,onda si preko njenog moram prebacivati
Ne kužim...kaj tvoj neće primati s kompa ili čega MP3-ce? Kad kažeš da si onda prebacuješ preko curinog moba...imao sam K700 i radilo je sa BT dongleom na kompu i sa drugim mobovima...
k700 mi jednostavno nece primiti svaku mp3-cu(sa compa preko bluetootha),neke hoce neke nece,razlog ne znam,a ovaj e530 prima sve mp3-ce,pa neke koje k700 nece ja prvo prebacim na e530 pa sa njega na k700,kuzis?