Ako mi netko može pametno i ozbiljno objasniti šta nokia poredstavlja s ovom Nseries?
Možda nove linije symbian mobitela specijalizirane za određene potrebe korisnika (glazba, fotografija kao SE modeli) ili šta !?!
Printable View
Ako mi netko može pametno i ozbiljno objasniti šta nokia poredstavlja s ovom Nseries?
Možda nove linije symbian mobitela specijalizirane za određene potrebe korisnika (glazba, fotografija kao SE modeli) ili šta !?!
A čuj ponestaje im brojeva :D :D
Šalim se :) Vjerojatno misle symbian mobitele odvojiti od običnih pa će on biti N serije. Trkeljam bez veze al mislim da je to razlog :)
vuki,kakvo je to pitanje?!:retard:
n series je nova linija nokijinih symbian telefona i to je cjela mudrost,vjerojatno je izdvojena od ostalih nokija koje se definiraju brojevima zato jel unosi i veče hardverske promjene u mobitele nego što je to do sada bio slučaj,no to se može samo nagađat.
ps. inače nevidim baš ovdje "materijala" za vođenje rasprave
edit: evo cyber je brži :)
Pa pitanje je na mjestu, a ti si potvrdio kao i cyberphere da moja razmišljanja ovoj temi idu u dobrome pravcu.= Citat =:
Izvorno postao sodom
P.S. zašto bi sve bilo u raspravi nešto ima i u izlaganju mišljenja!!!:thumbup:
možda nisi svjestan ali ima nekih koji nemaju pojma šta sada mi tu pričamo.(nisu čuli za symbian LOL)
kolko sam pročitao N serija bi trebala predstavljati ultimativnu ponudu (kao za ljude s puno para) gdje Nokia predstavlja najbolje telefone a meni se sviđa N90
samo trenutno mogu samo maštati
Nikada neznaš evo moj T630 nešto crkavao i ja ga prodao za 500kn i sada imam nokia6600symbian a nikad nisam ni mislio ! Malo se zgrbiš i "ecola"= Citat =:
Izvorno postao abd
Ljudi moji.On ima 6680 i sada uzdiše za N90.Ej,sjeti se da ima i nas,smrtnika! ;)
A,što Nokia predstavlja novom N-serijom?Kao prvo,slažem se da im ponestaje brojeva i da su počeli glupo izbacivati mobove (prvo 6670,pa 6630...).Žele dovesti svoju numerizaciju u nekakav red.A,s druge strane žele to predtstaviti kao exclusive seriju-čitaj zadnja riječ tehnike.Dolaze konkurenti s vrlo jakim 3G mobovima,a Velika Nokia do sada izbacila samo 4 UMTS fona,s tim da su joj prva 2 bila tržišni promašaj (7600 i 6650).
Slažem se sa Mobyyem....
iz tvojih rijeći u Božje uši
-da dođem do 6680 imao sam nezamislive akrobacije-prodao svoja dva , grčio se par mjeseci itd. ali tad sam je zgrabio- a lijepe nove nokijice uvijek mi rade probleme-nemrem si pomoć-bolest= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Eh, ima nas još bolesnih :spin:
Slažem se.I ja sam spremen učiniti glupost da bih se dočepao novoga moba,ali kad ostaneš bez love nema šanse kupiti nešto novo.
Tako da serija N otpada.Prije sam i ja morao imati zadnje čudo tehnike,ali polako uviđam da mi sva ta sranja nisu ni potrebna.50% stvari sa svoje 6630 ne koristim jer mi uopće ne treba,a ono što instaliram radi-ne radi.Npr. imam 3 verzije FsCallera i niti jedna mi ne radi na 6630.Što će tek biti s aplikacijama za N90,o tome ćemo možda raspravljati za 365 dana na istom mjestu.Ako...
tako nekako sam si i ja kombiniro
meni recimo za mob ne pada na pamet dati vise od 200€....a nekad sam skoro kupio sx1 za 3000kn :)
u pravu si ja imam zlatnu granicu od 300€ na manje. na n90, n70 ili n91 necu ni pomisljat
Ma gle dati za mobitel 600 eura kao što se u oglasnicima može naći Nserija, je stvarno previše,jer za nekih 6mj ili godinu neka firma će nešto jako slično ili čak možda i sa više funkcija pustit na tržište u pola manje love!
Pogledajte slučaj V3 kad je stigla u trgovinama je koštala oko 5500 kuna ako se ne varam, a sad cijena joj je nekih 2700 u toj istoj trgovini, a razlika je možda nastala u nekih skoro godinu dana!
Razmišljao sam o N seriji ali mislim da ću čekat da malo cijena splasne, a do tad ću furat ovo što imam ili možda ako se pojavi dobra ponuda za 6680
Ja ću vjerojatno kupiti N70 jel mi se više sviđa od 6680 zato što nema ono kromirano sranje na kojem ostaju otisci prstiju ali tek kad cijena bude do nekih 4000 kn
ali opet, dati 4kkn za mobitel....
A čuj svaki bedak ima svoje veselje :D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Meni je najskuplji mobitel koštao 3800 kn i to je bila Nokia 6510
ma isplati se uzet ako imas +club bodove
Je, za 12.000 bodova dobiješ 200 kuna popusta. Radije si naručim one blesave majice, lopte, beach kit i slične prčkarije.
Ko kaže? Pogledaj ovdje http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=4077286= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ja kupujem N70 čim dođe u Vip jel imam pun qrac bodova
Govorim za T-mobile. Za VIP ne znam...
Aha. Malo sam zazujao :D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Pa isto nisu bog-zna-kaj niže cijene sa 10.000 bodova. Sad zavisi koliko ih više imaš. Mislim, dovraga, to je cca 10.000 kuna plaćenih računa. Za takvu vjernost ti trebaju svake godine dati novi. I upravo skužih da smo malo u off zaglibili.
Ako mi neće pasirati N70, onda bih mogao i tu N91 pričekati. Ali, stvaaarno pričekati.