Imam Canon i250. odaberem sliku koju hocu isprintat i printer mi ju ispritna zelenu odnosno u tonovima zelene. napravio sam neki head alingment i otkrio da mi ne printa ruzicastu boju. kaj da napravim , boja je dobra i nova. ?????
Printable View
Imam Canon i250. odaberem sliku koju hocu isprintat i printer mi ju ispritna zelenu odnosno u tonovima zelene. napravio sam neki head alingment i otkrio da mi ne printa ruzicastu boju. kaj da napravim , boja je dobra i nova. ?????
ja sam imao isto problema s printerom, al ja ti imam epsona
ja sam kraj spužvice umočio u vodu i pustio da se malo iscjedi iznad iglice
poslije toga sam sa štapićem za uši isto napravio s alkoholom
na kraju sam uzeo slamku i ispuhao iglice
meni sad printer printa normalno, ali ništa ne garantiram
ima li jos ko kakav savjet? ne bih hti experimentirat ako postoji drugo rjesenje
Idi na postavke i tamo bi trebalo biti Utilities pa Head Cleaning (tako barem imaju Epsoni)
Kako je stari printer? Koliko ja znam, kod Canona se glave mijenjaju nakon određenog broja ispisa.
Imaš na tom modelu i Cleaning i Deep Cleaning. Ako to ne pomogne skupi lovu i kreni po novi pisač. Čišćenje glave neće pomoći jer Canon ima puno sitnije "dizne" nego Epson. A ako pomišljaš na zamjenu glave cijena joj je bila prije neka tri mjeseca 475 Kn, tako da je isplativije kupiti novi pisač.
Za jarca, ja sam i250 kupio za 350ak kn, i da dam 475 kn za glavu??? no way
Glava sad kosta 350 kn a printer 344 kn.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
ja sam umocio stapic za usi u aceton u presao preko iglica jedno dva puta i sad radi= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
Sad ju se isplati kupit ;D= Citat =:
Izvorno postao danijel_13
Jos ako racunas da sa novim printerom dobis dvije original boje i sve novo onda se definitivno ne isplati kupovat glavu= Citat =:
Izvorno postao Sljaka