Zanima me da li postoji koji program koji bi ograničio promet u mreži.
Primjer: Moj komp je direktno spojen na internet, a na njega je mrežom spojen drugi komp. Kako drugom kompu ograničiti brzinu na npr 5kbps?
Printable View
Zanima me da li postoji koji program koji bi ograničio promet u mreži.
Primjer: Moj komp je direktno spojen na internet, a na njega je mrežom spojen drugi komp. Kako drugom kompu ograničiti brzinu na npr 5kbps?
Ma ima neki utility, sad se ne mogu imena sjetiti. Ali morale bi i neke quote postojat u samim XP-ima, ako se ne varam.
Probaj vidjet utility ComSpecs (ili tako nešto slično), mislim da je to jedan od onih koji mogu podesiti bandwidth spojenih PCjeva
google je tvoj prijatelj ;D
http://www.google.com/search?hl=en&h...indows&spell=1
pa onda pogledaj sto se nudi, prvi link bi ti mogao posluziti...
Hvala na pomoći :beer:
probaj program NetLimiter, meni odlicno radi, jedino neznam jel mozes ako ga instaliras na svoj komp ogranicit onom drugom BW, nisam pokusavao ali valjda se moze prepoznati proces i staviti na njega limit, ako nista drugo instaliraj ga i na drugi komp:)
AFAIK nemas nista u listi procesa ako ti komp radi kao getaway za drugi komp... Netlimiter je zgodan za limitiranje nekih aplikacija ili ip adresa na koje su te aplikacije spojene...
koristim stariju verziju netlimitera, koliko vidim nova ima neke mogucnosti s kojima mozes mrezni BW ograniciti, trebalo bi se moci ograniciti surfanje (pogotovo ako je dsl preko USB-a spojen :)