evo mene totalno poceli ovi komunikatori zanimat,iako nije skup,nadam se da svasta moze,pa sad ako mi neko moze objasnit kaj sve sa njim mogu a da obican mobitel nemoze?puno hvala
Printable View
evo mene totalno poceli ovi komunikatori zanimat,iako nije skup,nadam se da svasta moze,pa sad ako mi neko moze objasnit kaj sve sa njim mogu a da obican mobitel nemoze?puno hvala
...iskreno, bolje si za te novce uzmi 6600 ili skupi malo više pa ubodi 6630...istina, nemaju isti OS, ali su ovi puno bolji...jer 9210i je već bome star mob, nit ima GPRS, MMS itd...
Eto, točno tako je. Zastario mob.
Evo moj stoji doma, puknuo mi unutrašnji display pa čekam da cijene fest padnu pa da si kupim neki zamjesnki display :rolleyes:
Prednost je, svakako, ogroman interni display, Symbian OS, full tastatura, hrpa aplikacija, spajanje s (HP) printerima... ali nema kameru (osim eksternu koja se spoji ali onda postane stvarno turbo prevelik mob), nema MMS (ako ti treba) i takve neke stvari...
BTW, koje mu je sad cijena?
u oglasniku vidim po 800kn:)
ubodi ga jedino kao dr. mob,da se imaš s čime igrati....
ap to sam i mislio,posto nisma neki za mobove previse,nije mi bitno neznam kaj,glavno da mogu zvat i posrat sms,nikaj drugo,al ovo je fora....
Dodaj još malo gore (kojih 2-3 soma kuna) i kupi 9500 (u oglasniku) ;D
zaposli se negdje na mjesec dana,radi trpi,a onda kupi 9500 koja ima sve i bit ćeš sretan kao mala beba u novim suhim pelenama....
...:lol: e ovo je usporedba, ma +5...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
..za..posrat http://img40.imageshack.us/img40/9053/smje5yk.gif;D= Citat =:
Izvorno postao komer