-
T 630 shortcuts
Nemojte mi psovati odmah ako je nesto na sto ima odgovor, malo sam prosao po temama ali nisam nasao.
naime, dobio sam sluzbeni sony ericson t630 od t-mobilea , i na pocetnom ekranu u donjem desnom uglu pise mi t-mobile zone , i ne znam to promijeniti a a htio bih staviti npr. shotcut za poruke ak se moze ili slicno. a upute ne dobih pa se bas nesnalazim . hvala
-
Ti si, kume, kupio brandirani mobitel. To je dakle aparat koji u ovom slučaju Sony Ericsson proizvodi za T-mobile. Razlika izmedju toga i istoga modela ne brandiranog aparata, je sitna u izgledi i u softwareu, gdje je cesto brandirani primjerak siromasniji od originala.
Taj T - zones u dnu ekrana, produkt je upravo te razike u softwareu i nema mogućnosti da ga od tamo makbes osim promjenom softwarea u normalnu verziju (a to nece ici doma, kod ekipe koja se bavi dekodiranjem trazi da ti to srede, ako ti toliko smeta, i za 50 ak kuna nestati ce T - zones)!
-
ma nisam kupio , DOBIO .
uspio sam sloziti neke shortcutove po tipkama , pa moderator neka brise slobodno temu
-
Zasto?
Neka stoji tema, nikom ne smeta... :)
-
Neka je mod zatvori, a ne briše :closed: