Imam ponudu da mijenjam V550 za MPx200 bez nadoplate. Jel se isplati? Zanimaju me iskustva u radu sa MPx200 i sto se dobije u paketu (osim punjaca i usb kabela)? Koliko drzi baterija?
Hvala.
Printable View
Imam ponudu da mijenjam V550 za MPx200 bez nadoplate. Jel se isplati? Zanimaju me iskustva u radu sa MPx200 i sto se dobije u paketu (osim punjaca i usb kabela)? Koliko drzi baterija?
Hvala.
Evo da puno ne pametujem..V550 je odličan mobitel..al nažalost to je samo mobitel i ništa više..dok je Motorola Mpx200 Smartphone ilitiga "PAMETAN" MOBITEL..pa sad ti odluči!!!
U svakom slučaju ja dajem glas za mpx
Dajem glas za mpx200,odličan je mobitel,i previše sam zadovoljna,s njime nikada nije dosadno.
Pa ti odluči.
mislim da brojnost rasprava vezanih za mpx 200 dovoljno govori o tome!change?ni pod razno
moj glas ide mpx,iako ga je vrijeme prošlo,to je izvrstan mob i meni naj smart koji sam imao....
jao kako sam glup!naravno da glas ide za mpx
Moj glas za MPx naravno.:thumbup:
Marko.
Osim ako ti nedostatak kamere i bluetooth-a nije problem.I ja licno trebam da ga kupim ali v550 necu da prodajem.
evo mene za v550.misli mda ima dost vsie funkcije neg taj mpx.istina bog nije da sam ga kristio,al kad cujem da nema kameru i bt .. to svu dve stvari zbog kojih sam i uzo motorolu. kazem , neznam kaj taj mpx ima bolje neg e550 , al ono-
= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
nemože imat nikako više funkcija nego mpx samo zato što mpx pogone windowsi i time su mu mogučnosti daleko veče,....a i nezahvalna je usporedba smartphona sa običnim dummyjem= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
mislio sam da hardverski ima vise mogucnosti. a to ima.
ma mpx definitivno...po meni minusi mpx-a su baterija kao najveci minus i kamera te bt...premda bt skoro da i ne koristim..nabavis kabel i deri...a kamera se jako rijetko pali ..tako da jos jednom glas za MPx
Evo da i ja kažem da bi bolje uzeo mpx, mada sam do sad koristio v300... Na njemu je OS i može se instalirati gore milijun stvari!
Hvala svima na savjetima.
Danas sam zamijenio i vise sam nego zadovoljan mpx-om.
ajd buduci da si imo oba mobitela u posjedu , po cem je mpx bolji?
LOL gruntovčan pa ti kao da si od prije mjesec dana na forumu!
Zar ne pratiš postove??
Moj glas za više funkcija uvijek!!