vidio sam u par filmova i serija da neki koriste motorole starije serije kako
voki-toki pa me zanima dali se može na netu naći neka java aplikacija ili nešto
drugo
Printable View
vidio sam u par filmova i serija da neki koriste motorole starije serije kako
voki-toki pa me zanima dali se može na netu naći neka java aplikacija ili nešto
drugo
moguće ta si vidio TETRA - e
Sigurno si gledao naše filmove ili srpske gdje policijske toki vokie zovu "Motorola"(po proizvođaču)...nije valjda da i si popušio foru;D= Citat =:
Izvorno postao Doktor-X
ha ha ha film se zove 2Fast2Real for Hollywood tj. to je dokumentarac o street race utrkam i onda kad ih lovi policija oni međusobno komuniciraju sa mobitelom ali to nije onaj normalni razgovor nego kako preko voki-tokija jer se čuje onaj bip između= Citat =:
Izvorno postao IggXy
il je TETRA ili Push To Talk koji je u americi jako rasprostranjen.
probaj napisat broj onog kog oces i stisni ono zeleno pri vrhu i upalit ce ti se opcija voki-toki
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Sigurno je PTT (Push To Talk) ili PoC ak ti je draže. Motorola je podržava još od modela V66p. Ali u Europu modeli nisu dolazili sa takvom opcijom. Pitam se zašto?...:):)
sve Motorole na EU tržištu su zakinute za podosta toga. Amerikanci nas smatraju valjda još zaostalima= Citat =:
Izvorno postao merlin10
znaci od toga nist
za sada ne, ali sa nekoliko mjeseci možda.
Za sada ništa. Pa Nokia ima nekoliko modela kod nas za kupit sa "Pritisni za razgovor" funkcijom i kakva korist od toga?= Citat =:
Izvorno postao Doktor-X
Nikakva,kad niti jedan operater ne podržava tu funkciju. U Europi ima operatera koji to podržavaju, kao i IM, ali kod nas je to "nesplativo". Tak su rekli i za ADSL pa smo ga dobili :)
ma nije da je neisplativo nego ne ostoji još dosta uređaja u HR koji to podržavaju a i postoje dva standarda koje treba ujedinit.