Otisla letva volana na Corsi!!!
Eeeee da i to prvi put nakon 5000km odem u auto Will bez beda ju promjenili. Nakon 2mjeseca eto vrisnula opet sad na 10000Km prije neki dan sam ponovo bio u servisu kazu promjenice je ali vec su ovaj put cviljuci potvrdili.
E sad se ja pitam da se pripremin na 15000 ili nakon 2mj. ponovo na mjenjanje ili sta!!!!
Mislim ovo nije normalno sta citam po internetu. Odlaze letve kao lude. Mislim jedna kosta 12000Kn!!!!!
Kazu oni nema problema kad opet ode zamjenicemo ma kazem super sve tako dok je pod garancijom a sta kad istekne garancija onda da coltam. Nek nadu uzrok tome zasto dolazi do toga!?!?
Auto se normalno vozi, po dobrim cestama, ne divljam s njim gume su 185/55/15 s al. naplacima orididi opelovim, kupljen u 4mj. eto sad 110000km, 1.2 twinport a treca letva ide na njega mislim koji je razlog tome?!?!?!?
Kad prelazim preko rupa, neravnina, pruge da ne govorim kaldrama to lupa kao da vozim bez amortizera onako non stop tupka neki zvuk. I to sve 1 i 2 brzina vec kako se ubrzava gubi se zvuk. Ali mislim po tako losoj cesti i nevozis brzo. Ne pomaze ni da radio pojacas do kraja :)