ja sam cito na stranicama da za Ghotic 3 biti potrebno 1 GB rama i 128 MB graficke kartice.STA VI MISLITE MOMCI JA MISLIM Da JE TO NEMOGUCE IPAK NIJE NI OVO 2010 god.:comp:
Printable View
ja sam cito na stranicama da za Ghotic 3 biti potrebno 1 GB rama i 128 MB graficke kartice.STA VI MISLITE MOMCI JA MISLIM Da JE TO NEMOGUCE IPAK NIJE NI OVO 2010 god.:comp:
ne, 2005. je i istina je.
cek pa danas je normalna stvar imat 1gb rama... a 128mb vga je isto normalna stvar danas.
tako da, kreni u nabavu :)
Nikad nisam igro Ghotic.Cuo sam za nju ali neznam o cem se radi.moze ko rec???
Ako je tako ja ću spreman dočekati 2010 godinu sa sadašnjim kompom ;D= Citat =:
Izvorno postao ZUTI__MRAV
jest normalna stvar al ja da bi znaci dobijo tu normalu stvar moram iskesit 3000 KM
Jebga, il si gamer ili nisi ;D Ja recimo nisam gejmer...
Sjećam se kad je far cry izašao, ja ga nisam mogao dovršiti na p4@2.4, 512mb ram-a i gforce4 ti4200 128 MB :(
jest ono normalna stvar al ja da bi imao tu normalnu stvar trebam iskesiti 3000 KM al meni nije normalno da za jednu igru trazi 1 gb i 128mb vga pa sad neznam jel ono minimala ili je max.
nisam neki gamer znas al volim i pogirat neku dobru igru.k
Onda buš se morao malo strpiti da zaigraš tu igru kada takvi kompovi budu relativno jeftini... Tehnologija napreduje i to košta, ja danas ne bih mogao prodati komp koji sam '96 platio 15 k kn za 400, ali sve ima svoju cijenu...
Doduše, istina je da su proizvođači hardvera i igara u svojevrsnom dosluhu...
nemoras iskesiti 3000 KM ( 1500 € ) mozes to dobiti i za 1800 KM (900 €) ...