cekam icekam vec mjesec dana i jos nigdje nista o sam d600 nije mi jasno sta se to tolko oduzilo izlazenje ovog modela i jos ce vjerojatno uprskat sa cijenom . dali neko zna kad izlazi i kolka ce mu biti cijena
Printable View
cekam icekam vec mjesec dana i jos nigdje nista o sam d600 nije mi jasno sta se to tolko oduzilo izlazenje ovog modela i jos ce vjerojatno uprskat sa cijenom . dali neko zna kad izlazi i kolka ce mu biti cijena
ja sam na net-u pročitala da izlazi u 9. mjesecu...
a sto se tice cijene,nigdje se ne spominje...
ali u drugim zemljama cijena se vrti oko 500$,nigdje se ne spominje manje od 400$...
Već imas jednu temu o d600,tek sam sad vidjela...ali je dosta stara...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9293
dolazi početkom 9 u hrvatsku, cijena negdje oko 4000 - 4200
meni je stari zagrian također.
ako je ta cijena koja se navodi,
nije puno za ono šta nudi.
Al opet cijena nije baš ni mala, realno gledajući...za to se može nabaviti P910i, koji (po mome mišljenju) nudi puno više (makar mi je Samsung draži:-)...
izlazi vjerojatno u 9mj. u evropi,a kod nas nesto kasnije.cijena:oko 3800kn u et-u.
moj stari radi u italiji i pitao kada dolazi samsung d600 rekli su mu u 9 mj i kostat ce oko 400eura to nije punmo talijanisu dota jeftini npr d500 kosta 180 eura pa vidite
TOTALNO SE SLAŽEM S TOBOM !!!= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
ja bi isto rađe P910i nego D600,
ali starome mi je taj nekako
jednostavniji za opotrebu.
a ionako se malkice izušta na
mom P800. mane poput: dimenzije,
bla, bla, bla, ...
>>>UPOZORENJE<<<
Mole se članovi da ne idu offtopic nego da se drže teme
sorry.
NEMA VIŠE OFF-TOPIC_a !!!
A recimo MDA compact u T-mobilu dođe 3300 kn, a po softveru dosta bolji od D600.
Čuo sam da dolazi sa memorijskom karticom od 64MB najčešće. I da je zvučnik jedan od najglasnijih na tržištu.
Ali cijena prevelika....bit će preskupo...
Symbian FAN, totalno si u pravu.
ali nekome MDA compact nije napet
radi dizajna i tako tih stvari.
Evo neka pogledaju svi...
http://www.gsmarena.com/compare.php3...3&idPhone1=944