-
FScaler problem
Ljudi imam jedan problem zanima me koristim program pod nazivom FScaler imam nokiu 3660 zapravo on prikaziva sliku
pozivatelja ali neuspijevam namjestiti ton koji bih htio da mi zvoni kada me netko zove.
On već ima svoj zadani ton od nokie,Nokia tune.Probao sam resetirati program resetirati mob sve kombinacije ali
nema poboljšanja nažalost.Dali mi može netko reci u čemu je problem zapravo dali taj to program uopće i može.
Ako netko zna da mi preporuči nekakav drugi program iste takve svrhe-funkcije.
HVALA PUNO SVIMA UNAPRIJED.:thumbup:
-
Probaj Smartcom koji bolje prikazuje slike, a uz to ti i prikazuje slike i ime kad ti stigne poruka. Meni ne radi ta verzija smartcoma, pa koristim 1.0, a kod nje iz nekog razloga nemam sliku kod nove poruke, već samo ime, ali i to mi je sasvim dovoljno. A, ako pak želiš ostati na FSCalleru, onda probaj neku noviju verziju, ali takav problem nikad nisam imao, jer u settingsima ne mogu podešavati melodiju, već to mogu samo u settingsima od profila.
-
meni smart com ne radi (probao 2 ili 3 verzije),na n gage-u.
a fscaller mi radi verzija 3.00,ali isto ponekad svira neku nokijinu melodiju umjesto određene,ali samo ponekad.
-
bio sam probao ali sad mi radi sviraju mi melodije koje zelim decki hvala puno
-
Nadovezao bi se na problem koji se ističe kod Smartcom-a da ne radi !!!
To se isključivo događa poslije restartanja mobitela a primjetio sam preko AppMan aplikacije da se dotični ne podiže sa sistemom nego ga je uvijek potrebno naknadno uključiti iako u aplikaciji piše da je uključena znači ON/OFF/ON i opet radi (bar meni).