Ja mislim da će Dinamo
Printable View
Ja mislim da će Dinamo
Slazem se....
dinamo. malo ce se opustit i past u igri tijekom sezone ali hajduk nece ni primirisat sansu za dostizanje na tabeli
ma da je prerano za reći,ja se nadam Dinamo
Dinamo ;-)
lol @ rezultat ankete
slazem se s ovim kaj je killa reko az opustanje, ali dinamo napokon ima momcad za sigurno sovajanje titule.
da je kranjcar osto , imali bi momčad modza i az prespavat u evropi.
ne treba nam taj bijeli buco,modrić će biti bolji od njega....
Rezultati ankete stvarno pokazuju 11 glasova za Dinamo(100%)
Rijeka, 100% ove sezone ide po titulu nakon što je uzela kup!!!:thumbup:
---------dinamo------------ :thumbup:
dinamo osvaja i kup i bit će prvak, a nadan se i tome da će prespavat u europi, jer je ova momčad jedna od boljih generacija
slažem se :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
moj glas ide Dinamu, vrijeme im je da se iskupe za onu katastrofu iz prošle sezone...
ha-ha-ha više dinamo nema 100 % ;D ;D
Ja cu navijati za Rijeku ;)
e pa ja ću za HAJDUK!!!
samo daj Bronth,Kranjčar-inače dijete ajduka i bili čiro zasad uspješno obavljaju svoju misiju
nemoj tako , kaj nisi vidio kak su nakantali one kobasičare i provincijalce iz Debrecena
imam jedan novi
Kak se na engleskom kaze Debrecen?
Shelbroune.
:D
koji je novi pozivni za split?
008
kak tovar pozdravlja mađara?
give me five
hahahahahhahha,dobar,dobar.....
ćiro je novi james bond
008
dajte dosta upišat ću se ,pa će stara biti ljuta:)
Kao sto rekoh,navijacu za Rijeku... ali posle 3-4 odgledane utakmice Rijeke na TVu cini mi se da su dosta slab tim.E sad vas pitam,po kvalitetu igraca i igrama koje pruzaju realno koja bi Rijeka trebala biti u vasem prvenstvu???
Da igra kod nas bila bi jedno 7-8 mesto!!!
Dajte,nemojte ovo sad opet shvatiti kao provokaciju,nego me samo zanima,da uporedim kvalitet nase i vase lige.
Eto npr. inter bi u nasoj ligi bio ispod 10.mesta (sa prikazanom igrom protiv Zvezde) a kod vas je bio drugi!!!!????
ma Pinocio sve ti je to relativno :čas si gore,pa tresneš dole!
Ja sam za Dinamo (koji got bio):king: