1. navodno je u nekom od proslih mobila izasao clanak o symbianu, trebalo bi mi to, pa bih molio da mi neko skenira i posalje na mejl markica007@vip.hr
2. ako neko ima nesto o symbianu, na hrvatskom, isto bi tako bio zahvalan da mi mejla
Printable View
1. navodno je u nekom od proslih mobila izasao clanak o symbianu, trebalo bi mi to, pa bih molio da mi neko skenira i posalje na mejl markica007@vip.hr
2. ako neko ima nesto o symbianu, na hrvatskom, isto bi tako bio zahvalan da mi mejla
ono što je izašlo u mobilu nije nikakav ozbiljan tekst o symbianu več ima namjenu da ljudima koji neznaju ili nemaju predođbu što je symbian taj pojam malo približi
pročitaj ovo: http://phearless.headcoders.net/i2/S...r_the_hood.txt
@Sodom link ti je fantastičan i nevjerovatno poučan ali ipak moraš shvatiti da kod nas ljudi se još pitaju što je to BT i IR a kamoli symbian. Ja koji imam nevjerovatnu želju da shvatim nove tehnologije još i shvaćam nekako ovaj link; iako nisam FER polaznik nego običan smrtnik (lol).
P.S.- taj argv čini mi se želi nam shebat naše symbiane pa se usavršava (i dinamit je izmišljen "kao" u dobre svrhe)LOL= Citat =:
Ja cu nastaviti raditi na ovom podrucju, pa
cu na bh forum postati najnovije nalaze. Opet kazem, ovo je tek pocetak, ali
uvidio sam da su mogucnosti ogromne i sve mi se cini da ovo nije kraj :).
ne zelim ja sjebat symbian, zelim ga malo rastegnut ako me razumijes :-)
jako me nervira sto po raznim symbian related sajtovima govore da se nekim stvarima nemoze pristupati ili ih mijenjati, kao kernel npr.
long live symbian! :D :D