može mi netko reći kako pojačati glasnoću u slušalici na v3, slabo čujem sugovornika!
hvala!
Printable View
može mi netko reći kako pojačati glasnoću u slušalici na v3, slabo čujem sugovornika!
hvala!
tijekom poziva na mobu sa strane imaš tipke za to i podebljaj do maksimuma ili ako ti to već je tako, editiraj gain_table.bin
Hvala na brzom javljanju. pojačano je do kraja, pojasni mi za editiranje.
instaliraj si recimo MotoKit, i izvuci file gain_table.bin Otvori ga sa nekim jednostavnim editorom, npr. VisualSeem i tamo su ti prikazane pojedinačne vrijednosti kako je koji zvuk podešen. Earpiece je na 1/7 i samo ga mišem povučeš na 2 ili 3, nemoj glasnije od toga, spremiš promjene i prekopiraš taj editirani file nazad u mob i to je to...
Ima u motokitu opciju za pojačavanje. Nemora ništa editirati, treba samo pojačati i restartati mobitel!
hvala dečki, budem probao pa se čujemo!
vjerovatno se čujemo bolje, ako napraviš sve kako treba;D= Citat =:
Izvorno postao banana61
:headbang: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :headbang: Ova ti je dobra!!
Instalirao sam cd koji sam dobio sa motorolom, prikopčao usb kabel, i to funkcionira. Zatim sam instalirao motokit, za bilo koju akciju odgovara da telefon nije spojen, a on je. Gdje je tu problem?
Mozda nisi dovoljno dugo cekao da Motokit prepozna telefonon posto mu treba nekih 10-20 sekundi.
Inizialing.... koliko se sjećam, to piše nekih 10-20 sekundi...
Da na to sam mislio= Citat =:
Izvorno postao GoGs
prikopčao sam, počeo je inicijalizaciju, i odgovorio da telefon nije konektovan. pokušao sam nekoliko puta, i isto.
Onda ti verovatno neki drajveri nisu instalirani nevidim u cemu bi drugom bio problem.Pokusaj sve ponovo da instaliras imas uputstva o tome na forumu.
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=5208 evo još jednom
imam motokit sa kempsuna, adresu sam našao naravno na forumu, i koji je na kineskom!, ali naš kolega forumaš je objasnio kako prebaciti na engleski. Možda me netko uputi na neku drugu adresu!
Aj leba ti objasni o cemu sad ti pricas?Koliko ja vidim objasnjeno ti je sta treba da radis.
Hočeš reći da neznaš prebaciti na engleski??
C:\Program Files\MotoKit\Languages odi ovdje i izbriši file zh-cn.js i automatski će ti se prebaciti na engleski! Nadam se da sam pomogao!
PS: meni je inače instaliran na C parcelu, a ti pogledaj gdje si ga instalirao!
Nadam se da sam pomogao... :thumbup:
ok GOGS, kažem da jesam prebacio na eng. o tome i pričam, no pitam MOŽE LI BITI da taj motokit nije ok pa da zato neće da konektuje!
PS: Zahvaljujem svima koji se oko ovoga trude, ja se baš puno u to nekužim, ali se trudim.
Program je ok, i radi sigurno normalno, samo ti pogledaj još jednom drivere. Instaliraj pst i ostale programe (to ti je najlakše) i trebalo bi ti raditi...
Ako imaš sve instalirano, onda RE - install...