čuo sam da je igrica stvarno dobra
Printable View
čuo sam da je igrica stvarno dobra
bi li igrica radila na ovoj konfi: 2400+ Athlon
768 rama
200 GB hard disk
GeForce MX440-64MB
moglo bi se progurat ja mislim!!-Pa što na tu konfiguraciju ne kupiš novu grafulju???:-/ :-/
:rifle: :rotfl:
igrica mi je ok, ali prošli nastavak mi je bio bolji
sad sam kupio hard od 200, pa sad imam 240, ali si i namjeravam kupiti možda ATI ili GeForce, kad se skupi para.
ja to neznam igrat... neznam koji su moji,a koji protivnici... pa ih sve poubijam ;D
ja sam to igro na internetu,i ne preporucam vam da igrate na internetu,ne zato sto igra nije super,igra je fenomenalna,nego zato sto za 1 sat igre guta oko 70mb-a,zato dragi moji igraci,strpite se dok ne pojeftini flat rate :S
Neki su već na flatu ;D
hahahaha, vidimo jadnika, ima DSL... hahaha= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
Battlefield 2 testirano na 128/64 Xnet Flat rate internetu (cable)
ping, nikad veći od 25...
hahaha....
a ja sam si nedavno povećao brzinu... imam 2*300/64...
odnosno ja i susjed smo uzeli pakete po 225kuna mjesečno, ali imamo i HBO i ST paket pa smo dobili veću brzinu (trajna akcija) i svako plaća svoju vezu, dva modema ulaze u router i na nas izlazi sa routera koji raspoređuje vezu po potrebi...(nikome ne zagušuje vezu i lijepo je raspoređuje) pa tako da ako on ništa ne skida ja imam ping <10... često <5
hahaha, a kad skida <15...
hahaha smrtnici... hahaha
snađite se,.....
eh da, i igra je ooooooooooooodlična
Nego je ko igra igru na netu? Ja sam na demou jos, tamo ih rasturam pa idem uzeti original drugi tjedan. E i, ne trosi 70mb nego 35-40mb, mislim da je to prihvatljivo pogotovo ako malo kombiniras, ja igram jedan dan americas army a drugi bf2...
dsl,flat...:-/
Ja sam jos na 56k modemu ;D
dsl od 2GB:thumbup:
zao mi te je...:)
evo samo da kazem da u fakin Zadru nema kupiti postene original igrice, vec 3 dana pokusavam naci battlefield 2 ali uzaludno, nemogu cak ni naruciti preko njih.
samo sam nasao od boljih GTA San Andreas i to u CD shopu(?)!!!!!
to je kad živiš u zadru
a hebiga, sve je super ako kupujes na black, a ako ides pomoci drzavi malo onda nemozes, ma bezveze. Inace evo sad sam bas narucio u Algoritma...
koliko kosta u algoritmu?
350kn, ali pobijes popust 1% :) i jos postarina cca 25kn
Ljudi je ko igra ovo cudo?!?
evo ja sam si narucio preko crovortexa,pa sada cekam da dodje ^^
Ja imam ovu igru i zanima me nesto. Kada igram u single playeru da li mogu naredivati putem mikrofona?
Nemos ni single player ni multiplayer....
Mislim mozes jedino ako si vodja nekog klana na MP-u.