-
ipod mini 6GB
nakon stvarno dugo vremena razmisljanja, mislim da cu uzeti ipod mini od 6GB ... ne znam za boju jos, ali zanima me par stvari od vas koji imate taj player:
#1: da li ste zadovoljni?
#2: da li je bitno imati uz mini i docking station?
#3: kak ide ono s baterijom kad "crkne"? koliko kosta zamjena u apple-u?
#4: da li kupiti player u apple store-u ili je ok i u ve-mil-u ili hgspot-u? zato jer ga frend nije kupio u apple-u ali je dobio garanciju, prestao mu je raditi, a u ducanu mu ga ne zele primiti, vele, nek ode sam u apple ... wtf?
#5: dugo sam se dvoumio izmedu player-a s 4-6GB ili nekim od 20GB ... shvatio sam da ce mi i 6GB biti dovoljno ... kak je vama? dosta mjesta ima?
#6: da li mini ima line out? da li se moze spojiti na liniju?
hvala!
-
Ja imam 4GB i nezadovoljan sam baterijom, no ovaj od 6GB ima puno bolju bateriju. Mene osobno muče nazivi mp3-ica, nemam sređene id3 tagove, a nemreš pretraživati po folderima. Inače je player odličan. Line out nema, ali možeš koristiti izlaz za slušalice. Docking station ti ne treba, ja imam kabel i čisto mi je dovoljan.
Kada imaš garanciju i iz trgovine te pošalju u servis tu nije ništa čudno... Meni je 5GB uvrh glave, još ga nisam do vrha natočio, a imam ga već dosta dugo... Unatoč ogromnoj količini mp3-ica koju imam, preko 50GB sigurno, teško je naći 4GB stvarno dobre muzike...
Nadam se da sam pomogao...
-
Ima ga frend i mogu ga toplo preporučiti. Neznam sad točno kakva je baterija, al kvaliteta zvuka je odlična, dobar ekran, jedina je mana ako nemaš sređene te id3 tagove malo je bed pronači pjesmu. Kaj se tiče prostora ja imam iRiver ifp 799 od 1GB i to mi je uvrh glave pa mislim da nemaš problema sa prostorom.