mislim da cu kupiti ovaj mob. Sta kod njega nevalja ???
Printable View
mislim da cu kupiti ovaj mob. Sta kod njega nevalja ???
ja nemam zamjerke u odnosu na prijašnje symbianere sve je odlično riješeno.
ni ja! koristim ga već 8 mjeseci i mobitel je stvarno super! istina bio sam već dva puta u Mobisa po novi firmware, ali nije bilo nikakvih problema, to ja samo volim picajzliti. jedino što mi se ne sviđa je što neke igre koje inače rade na symbian platfori na 6630 ne rade dobro ili ne rade uopće! ali ako se nemaš namjeru puno baviti s tim, 6630 je trenutno možda i najbolji izbor (barem dok ne zaživi 3G, a onda u obzir dolazi i 6680)
koje ti igre rade probleme? ja se još s time nisam susreo
ne znam napamet, ali mogu ti reći da sam ih dosta isprobao i odmah izbrisao, jer nisu htjele niti krenuti! obično se radi o java igrama, pojavi se onaj znak za aplikaciju na vrhu i opet se vrati na izbornik! kad naletim na koju javim ti, pa da eventualno provjeriš?!
Slažem se.Ne samo neke igre,nego i programi.Većinom Psilocovi stari programi koji su na 6600 radili super,ovdje ne rade.Šteta jer mi je tako propalo oko 5 jako dobrih programa.
naravno da nerade kada su stare verzije,potraži novu verziju programa i riješio si problem
Ovi su bili crackani.Tko ima love kupiti Psilocove programe!?
Sada na netu nailazim samo na Trial programe,a to me ne zanima.Sodom,gdje je ona tvoja adresa,iako su i tebi 70% programa za Symbian do 6600.Bar je tako bilo prije mjesec dana.Skinuo sam par dobrih prg.,ali od 10 možda su 2 radila na 6630.
za crackane programe i govorim,tko uopče kupuje aplikacije?!= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
stranica je u mojem profilu,sada su vec zastarjele aplikacije koje su gore,a nemam neku ambiciju uploudat nove stvari,dok je korisna neka stoji,s vremenom ču je uklonit
Uglavnom, bez obzira na to koje aplikacije rade ili ne rade na njoj, 6630 je jako dobar izbor za symbian uređaj.
ima li tko da je fleširao mob na ovaj najnoviji fleš 4 i sitniš
Imam ja.4.03... Prošli mjesec u Mobisa.Ima par izmjena,vide se na prvi pogled,ali su komplicirane.Npr. sada kada ideš odgovoriti na SMS,pita te odgovoriti SMSom ili MMSom.Glupost!
Ali,fakat jako dobar mob.Ja ga koristim bespoštedno već 8 mjeseci.Osim što je 3 puta bio na fleshanju u Mobisa,nemam nikakve zamjerke na rad.Sve "bolesti" koje je imala 6600,ovdje su riješene!!!
Kupi Dobar Je!
NEMA IrDA!!! To mu je jedina zamjerka od mene(najviže zbog univerzalnog dalj.upravljača).
I to je to.
da to i mene jedino j**e.
Ma, ako ti to pravi razliku, onda k vragu. Ja sam to jednom isntalirao na SX1 i jedva uspio koristiti koliko slabo "hvata" i koliko je nekompatibilan sa uređajima.
Definitivno je kupi za 2800,00 kn u VIP-u
Da, to kad sam vidio nisam mogao vjerovati. Sigurno je zaključana na VIP mrežu, ali opet.
Kažu u Vipu da nije zaključana
naravno da je zakljucana, a dobro se zna da te takvi mobovi baš i ne mogu otkljucati dosadašnjim poznatim metodama.
kako god bilo,cjena je odlična
s obziromm na cijenu od 3999kn u mobisu, ova je postena
kad ce 6680 bit tako pristupacna,,to ja cekam. mislim nemam zamjerke, ova cjena je malo visa od onoga sto je na crnom trzistu,tako da se isplati kupiti u vipu definitivno.
1. koji je kod za full format memorije telefona
2. kad ga spojim trazi me driver, gdje da ga nadjem (instalirao sam pc suite)
3. jel rs-dv-mmc ima kakvu zastitu. formatiram karticu, kaze dovrseno a nista se ne izbrise
ok, 2. i 3. sam rijesio. jedino nikak da formatiram memoriju mobitela