...ja sam se samo sreo sa cijenom od 55 kn, a to mi se čini nekako previše za DVD, iako je dvoslojni...
...ima li gdje jeftinijih za kupit...i što mislite o takvim cijenama...
Printable View
...ja sam se samo sreo sa cijenom od 55 kn, a to mi se čini nekako previše za DVD, iako je dvoslojni...
...ima li gdje jeftinijih za kupit...i što mislite o takvim cijenama...
kad se jedan sl dvd može kupiti za siću od par kn,neznam zašto bi kupovao nešto duplo veće za 10-15 puta veću cijenu.
Mamislim to je notorna glupost koliko su skupi. Bar da je cijena dupla i jos koji kunu visa nego ovo je ivise od 10x!!
Jedan frend ih narucuje iz vana ... mislim da je 4-5€ po komadu /min 25 kom ..... jedino kaj neznam adresu - a on je na moru .
Pozdrav
To je pre više. Ja sam jučer u HG spotu kupio 25 DVD-R medija 16x oko 2.5 kn po komadu= Citat =:
Izvorno postao cook22
DualR medija .... ti si uzeo obicne od 4.7gb !!!!!!
Jedini razlog zašto čovjek treba kupiti taj DVD su neke igre na Dual layer DVD-ima za Sony 2.. (Gran Turismo 4 Full)
Dakle ko hoće tu igru igrati, kod pirata treba dati 100kn
Inače nije stvar u tome da duplo više prostora košta 20 puta skuplje, nego je stvar u tome da je ovo drugi materijal koji se koristi te puuno skuplja preciznija proizvodnja...
...i to što kažeš, ali je ipak preskup... 10x puta veća cijena, pa mogla je bit barem 5x viša - negdje oko 30 kn...= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
Pa zato i kažem. Zašto dati 10x više za jedan DVD koji ima dva puta više mjesta od običnog?= Citat =:
Izvorno postao cook22