Zna li netko ima li kod nas za kupiti USB cabel za E330 i kolika mu je cijena?
Vidio sam u Njemackoj za 40 €.
Printable View
Zna li netko ima li kod nas za kupiti USB cabel za E330 i kolika mu je cijena?
Vidio sam u Njemackoj za 40 €.
Imam ja USB kabel za E330 + (CD sa Softweom i Driverima) za 99 Kn!
znaš možda jel s njim moreš slat slike i mp3,i kolka mu je brzina?:thumbup:
Pa da...služi za prijenos podataka sa moba na komp i obrnuto (Slike, Tonovi, Imenik....). Mislim da je Max. brzina komunikacije 921600 (nisam siguran)!
a gdje si ga nabavio?
Ako te interesira javi mi na PP radi dogovora! Cijena kabela je 99 Kn + PTT troškovi cca20Kn!
A znaš li možda el paše na d500??:wstupid:
Baš si povoljan,a yebiga ja prije tri dana išo naručit bluetoth adapter za moj d500 a sad nakon 2 dana vidim temu da prodaješ kabel povoljno!!!:-/ :-/
Ne paše za D500, samo Samsung E700, S500, E100, X100, X600, X460, E330, E800, E820 i E630 ali kod njega možeš koristiti Irda adapter ili Bluetoth dongle!
Iduci tjedan ću dobiti D500 kablove ali samo za Fleš i Unlock (Servisni kabel).
Pozdrav :)
pa što nije isti utor u e800 i d500,ili ga nebi prihvaćalo???A ovaj za flesh i to je za stavljanje novog softwera i za druge softwerske obrade i koliko će doć??:wstupid:
Konektor je isti za većinu Samsungova, ali raspored pinova za komunikaciju je različit!!
Za sada neznam kolika će biti cijena kablova (Ovisi o Carini, PDV, Troškovima poštarine....) mislim da bi trebala biti cca200Kn + CD sa Softwerom za Servis Driverima i HR - Fleš fajlom!
Inače se koristi za popravljanje Softwerskih kvarova, upisivanje HR menia (ukoliko je kupljen u inozemstvu), Unlock (User & Net kodova)....
2silvano-> ma uzmi si bluetooth za prebacivanje na komp, dodje te oko 160-180kn, zavisi gdje kupis. ja mogu sve prebacivat sa/na mobitel.
ja sam bas jucer curi kupio za e330 kabel od NONAME marke i pisalo je da je za E700 i E708, a s obzirom da na samsungovoj stranici pise da pase isti kabel. onda sam downloadao sa samsungove stranice one programe za E330 (pims manager, image editor itd) ali nemogu spojit nikako mob i komp. vidio sam da ljudi imaju s tim problema, ali niko nije pisao za e330, pa eto, i meni bi trebala pomoc...
Ma kupio sam ga igl,ova poruka je napisana prije nego što sam ga dobio!= Citat =:
Izvorno postao igl
da bi spojio mob i komp u programu easy studio pims.....moras namjestiti (nakon instalacije kabla) s kojim portom da se povezuje......
ocitas u device mennageru gdje ti je data cabel - kod mene je to na COM4 i to isto namjestis u easy studiju.....FILE - Settings.....
Nakon toga bi ti trebao raditi!
Hm, a jel zna netko gdje se moze u Zagrebu kupit taj kabel?
naruci ga kao ja - stici ce ti za 2 dana!
200? a di nabavljaš ti to?= Citat =:
Izvorno postao ricocrack
ma za 100kn u oglasniku, isti ti je kao i za e700, e800 itd, mislim da je ser broj PCB133lbe, tako nesto, imas topika od prije parmjeseci pa potradi malo...
meni ni nakon tog ne radi... jel treba jos kaj podesit?= Citat =:
Izvorno postao Fras84
kabel je spojen na USB, posto serijski port ne mogu koristit...
meni je com 5 i 6, a imam 4 usb porta, nije mi jasno, ali eto radi...
Što nemaš ti bluetoth??= Citat =:
Izvorno postao igl
hm, pa SHG-E330 nema bluetooth... :(= Citat =:
Izvorno postao silvano
awy, koliko sam skuzio ti COM portovi se mogu mijenjat u device manageru... meni ga je instalirao na COM13...
1. imam BT za e720 ->MOJ
2. imam USB kabel PCB133nesto (e700,800,330,itd) za E330 ->OD CURE
sve mi radi preko com5,a uvijek ustekam u isti usb i jedan i drugi kabel