Ljudi pomagajte,nece komp da mi prepozna telefon,sta da radim?
Printable View
Ljudi pomagajte,nece komp da mi prepozna telefon,sta da radim?
Jel imaš USB kabal ili Bluethoot?
Ajd malo prelistaj forum, koristi search. Ako onda ne nađeš, onda pitaj.
i prvo pogledaj jel si sve dobro instalirao.
Svr ti piše....:king:= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Otkud znas da covek nije prelistao search nemoj odma da pocnes da ga napadas.A kako vidim covek ima 109 postova tako da mislim da nije neupucen.A i ti Shorty to detaljnije opisi sta si radio ili nisi radi kad je poceo da ne prepoznaje telefon?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
USB imam,ma dosao sam s mora juce i dobio od druga neke slike i melodije i da prebacim nece,sto nemam pojma. Prvo sam pomislio da nisu konektori prljavi,pa sam ih ocistio i nsta,sta jos da pokusam? To mi se prvi put desava!
Moze biti da ti je greska u drajverima(ako si koristio motorola phone tools on hoce nekad "poludi" pa ponovo instaliraj drajvere),a postoji i mogucnost i da je USB odradio svoje u tom slucaju ti nemogu pomoci :dunno: .
čuj, kolega! Kao prvo nije ništa naveo kak se spada, a kao drugo na ovom forumu je bilo milijun postova i tema ba o ovom problemu, pa sam zato siguran da nije prelistao forum!= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
PS: Nemoj ništ zamjeriti! Nisam ništa loše mislio!:spin:
ja imam motorolu v360v te ni meni kop neće prepoznati mob.
pomagajte sta da radim
data-fax pa to valjda znam
jel si i ti imo isti problem
alo di si nesto
koje drivere trebam imati
nov sam pa skoro nista ne znam
Instalacija drivera samo slijedi ovaj tutorial!!
Potrebni driveri ti driveri ti trebaju za instalaciju!!
Motorola Superthread sve živo i neživo vezano za motorolu!
I daj malo prolistaj pravila foruma, ovdje postoji neki red. Tako da se svi mi pridržavamo reda da nam sve bude jednostavnije....
I usput, dobrodošao na forum! :)
hvala puno