Konačno su u RAM 3 stigle Motorole MPx220. Cijena im je 3.100 kuna. Moguće je kupiti samo verziju u srebrnoj boji.
Printable View
Konačno su u RAM 3 stigle Motorole MPx220. Cijena im je 3.100 kuna. Moguće je kupiti samo verziju u srebrnoj boji.
S obzirom da je riječ o modelu starijem od godinu dana cijena je prevelika
Naši ga uvijek pretjeraju sa cjenama. Kao olfo "nov" proizvod pa zato i cijena mora biti paprena. To je cca 400,00 eura ili 500,00 US$ šta je previše je previše.:klap:
I meni se to čini previše, samo nisam išao gledati u oglas koliko se kreću cijene...
Cijena u Trstu EUR=399
Napokon je stigla Mpx220 u RAM,cijena mu je dosta skupa,bude pao za nekoliko mjeseci,namjeravam ga kupit i budem!
VELIKI :kiss: svima sa mora iz Senja
U Trstu kažeš 399,00 eurića minus PDV od nekih 20% ili 78eura i eto već si na 320 eura što nije beznačajno.
Marko.:wstupid:
Opa. U Bozisu (ili kako se već piše) mu je cijena 3.000 kuna - znači niža za 100 kn. Do Nove godine će mu sigurno cijena značajnije pasti. A na kraju će vjerovatno koštati koliko i mpx200.
U mediamarktu u Austriji sa 512 sD je cifta 335E
pa racunajte
I u Srbiji je 280e www.mobilnisvet.com= Citat =:
Izvorno postao mpx-200
Evo moje pitanje je vrlo jednostavno. Naime nabavio bih (po mogučnosti) novi mpx 220 pa me zanima gdje ga mogu nači i po kojoj cijeni. Kolika je objektivna cijena ovog moba danas?
Unaprijed Hvala :spin:
EDIT: prebačeno u odgovarajuću sekciju
Moto MPx220-Ve-mil=1.724 kuna
Kaj se isplati dati toliko za takav mob?:-/= Citat =:
Izvorno postao mobitelash
ja sam za svoju dao 1400 al bi dao i 2000 jer je mob bolestan, pogotovo sa karticom= Citat =:
Izvorno postao Hennessy
pa imas i u ve milu za 1724 kn... :angel:
Je ... za cijenu od 1400 kn (kupio sam je prije oko mjesec dana u Importanneu kod Glavnog kolodvora u ZG) nudi jako puno.= Citat =:
Izvorno postao $DJ DYX$
Od walkman mogućnosti, hrpe programa, mogućnosti podešavanja, spajanje na net je brže nego na i jednom drugom mobitelu kojeg sam imao... itd.
Jedino što u odnosu na mpx200 nije poboljšano, a ja sam se nadao da je jest pretraživanje u kontaktima.
1400...super. Jel se mozda sjećaš imena dućana ili di je točno. Ajd plzz probaj se sjetit.= Citat =:
Izvorno postao Mad Scientist
Thx!
wow, wow tu pise 160 eurića.= Citat =:
Izvorno postao ziksy
Pogledaj http://www.mobilnisvet.com/mobilni/341/Motorola/MPx220
nikako nije puno dati tu lovu za taj mob,odlična je kvaliteta izrade,jako je brz,lijepo izgleda,glasan,w03 platforma,jedino šta mu multimedija zaostaje za ostalim mobovima(snimanje,slikanje)
Je, za tu motorolu nije nikako previše dati 1400 kn.
Ja sam za svoju prije 8 mj. dao 2900kn za cash.
Možete misliti koliko sam ludio kada joj je za mjesec i pol cijena pala na 1700kn.
I sada cifra od 1400kn...a za takav uređaj....nije previše (naravno onome tko će znati iskoristiti njene mogućnosti.
e to definitivno potpisujem!!!!= Citat =:
Izvorno postao observer
u majke ti, u hg spotu je 1800 nova, lol= Citat =:
Izvorno postao takozvani
:chef:
to je stara cijena,dok je tek pojavio model....
imate u gracu je prije 6mj bio 150E u metrou