Kako se registrirati na Gmail?
Printable View
Kako se registrirati na Gmail?
trebaš dobit pozivnicu, pošalji mi svoj mail ako hoćeš na PM pa ću ti poslat pozivnicu
gog kaj ne znaš da je to već odavno ukinuto=?=
I have gotten the word from Gmail's Product Manager that my service is no longer tolerable. At midnight PDT June 7th, 2005, this service was disabled. I would like to extend my sincere thanks to all who contributed to this service. Your generosity helped out a vast number of people and for that you should be proud.
The gmail spooler email account is now deactivated and any mail sent to it will bounce. If you have any questions or comments, please feel free to drop me a line: email@isnoop.net
Did you know there was more to this site than just a Gmail invite spooler? Check out some of the other fancy tools and toys I've whipped up.
--Ian "isnoop" Anthony
Posalji i meni aleksandardugalic@yahoo.com= Citat =:
Izvorno postao kinfa
poslano ti je.= Citat =:
Izvorno postao alexkop
evo da ne otvaram novu temu. imam pitanje u vezi gmail accounta.
naime imam dva acc na gmailu. da li je moguće staviti u gmail notifier da me obavještava o pristiglim porukama na oba acc istovremeno, da ne moram stalno raditi sign out i log in?
jel mogu staviti gmail acc u outlook?
je.. a kak? :confused:
...pa odeš na Preferences... i strisneš Add... upišeš email i pass i OK...zatim ponovno na Add i upišeš drugi account i to je to...staviš da se automatski login kad upališ firefox i gotovo...
ili instaliraš extenziju gmail manager umjesto gmail notifiera.....
što se tiće konfiguriranja gmaila u outlooku:
http://mail.google.com/support/bin/a...276&topic=1556
Ko treba Gmail neka posta email i ja mu šaljem vizitku ili pozivnicu...
Zašto neiskoristit Preko 2GB prostora i to još FREE...!!!
tnx zero za gmail manager. upravo je TO ono što sam ja tražila :) :kitty:
"Internetski div Google odlučio je svoj servis e-pošte Gmail izvući iz beta faze, barem što se tiče registracije korisnika, čime usluga postaje dostupna svim zainteresiranim korisnicima. Dosad su u blagodatima servisa Gmail mogli uživati isključivo korisnici koji su od postojećih korisnika dobili pozivnicu."
Vise nije fora. :D
da, baš tako, a evo i nešto malo više info
smola... više nema ekskluzive :p
sad će ko bog smanjiti kapacitet sandučića.
koliko sam cuo vise ne trebaju pozivnice za otvaranje accounta
i ja sam ćuo. post #14 od SEGA; Jučer, 14:12
tema nema više smisla.