Pohvalno je to što je "brzi odgovor" dobio dodatke i naravno izgubili smo avatare (makar za sada su tu linkovi) - sad ću lagano umrijeti od smijeha kad počne buna...
Printable View
Pohvalno je to što je "brzi odgovor" dobio dodatke i naravno izgubili smo avatare (makar za sada su tu linkovi) - sad ću lagano umrijeti od smijeha kad počne buna...
a neš ti dodataka.
...isuse mislio sam da pišeš disertaciju - 5 minuta pisanje odgovora, ccc... ;D
Vidim da je Zapp u admin control panelu - izgleda da ide još iznenađenja... ;)
to je zato kaj je stavljen vb 3.5 ... ihaaaaa ;D
Nebu dobro, već vidim... Niš dobro od revolucije...
...vidim ja da će morati napraviti i promjene vezane uz bodovanje reputacije - opet se diglo na 100...
A i titra slika - fak ipak je to moj tik... ;D
Baš gledam tko mi je poplašio 2 kockice... Vidim da Zapp ide na more, a nema para. SAd će ucjene past, da izmuze lovu.
DMI - to ti je od nerava. Moraš malo one biljke probat, onaj neki Cannabis, odmah ti sve manje titra :retard:
...fak znao sam da je onaj moj doktor u krivu - prepisao mi je 3 kartice heptanona u kombinaciji sa dvije pive i ne pomaže, s druge strane "ljetina" mi se još nije posušila...
sad me zanima hoće li se u skorijoj budućnosti mortik promjeniti i tema - baš bi odgovarala neka roza - privlaći ženski živalj...
E to! Roza tema! Ko onaj Escada-Siemens. Roza, pa cvjetići, pa ovo, pa ono... Mrak!
Nego, gled ljetine, ako ti zatreba pomoć - tu sam :retard: ;D :D :spin: :licklips:
vB3.5.0 release candidate 1 je eto upravo postao pogonski agregat cafe mobila.... uživajte u njemu i nemojte se bunit na bugove, to nije službeni relase, ispravit će se sve do službene verzije... u biti, bugove možete prijaviti na vbulletin.com forumu u sekciji za prijavu bugova ;D
enjoy...
Evo i mojih kocaka... Vidm da Zapp (naklon, rukoljub) na sve misli ;D
....aaaa, fak vratio je avatare, sredio reputaciju - kako sad offtopičariti... ;D
...ah BD već mi je dosta takvih - ono kakti svi bi pomogli a onda gledaju kako da ti "zapale" ljetinu... ;)
...evo sad je promjenio i naziv teme - Zapp evo buga!!! ;D
(usput kod edit-a posta kada selektiraš neki dio teksta i odeš izvan prozora počne ti razvlačiti prostor za unos)
Ah... ma ja nisam takav - ja to na čaj skuham ;D
Vidim i ja, Zapp nas je (po)vratio. Sad moramo još i debugirat ovaj RC1, dok Zapp trpa lovu i slavu u džep.... Eh, svi zarađuju na nama...
EDIT:Sad sam tek skužio da smo preseljeni, i da sam off-topci. Sorry, won't happen again.
EDIT 2:'bemti kak je dobar ovaj EDIT sad! Editira se unutar posta. Stvarno cool :thumbup:
...a jel' vidite ovu vatricu kaj tinja u čošku kada ne gledate u nju???
NE???
Ni ja... ;D
...sad čini mi se da se bolje nosi sa transparentnom bojom avatara jer kod BD-a nije više tolika nazubljenoast avatara (ili je ovaj heptanon počeo djelovati)...
Istina, manje zuba ima. Nisam ni skužio...
Ali je i puno brže sve - barem meni se čini. Kad odvališ QuickReply, u sekundi je gore
....da evo čak i odgovara umjesto mene...
sve u svemu, dobro dođe malo promjene :thumbup: nego zašto se ne mogu smajlići stavljat? kada klikneš na njih :rolleyes:
Nego, koja je poanta stavljanja RC-ova?!?! OK zapp što imaš viška vremena, ali RC se ne stavlja na production server... :(
Nego, ajmo ni na zanimljive stvari, što ima novoga? Osim što je malo napredniji ovaj quick reply box ja ne vidim ništa novo ili sam čorav? ;D
Auuuu, vidi ludnice, mogu odmah moderirati postove, samo selektiram sve kaj hoću i onda ih šibam uokolo, brišem & stuff... sweet... kaj ima još?
kao moderator imaš padajući izbornik ispod svih postova :)
, dolje lijevo brzi izbornik jezika nego ne radi ni ikone u boxu
ja bi da se doda ovaj gumb sa smajlijima u quick reply box. ima ih dosta,a ja nemrem pamtit tolko. a ima i prostora. :D
@gog - jelsoftovi RC-ovi su prilično stabilne verzije, u biti ono što bi microsoft izbacio van kao release, to je jelsoftu RC... ono što je microsoftu SP2, to je jelsoftu release. u biti je to već 5. verzija vB3.5-ice, bile su 4 bete. kad oni dođu u RC fazu, to je uglavnom stabilan softver. zato sam ga stavio, u biti radi toga da olakšam moderatorima posao jer ima gomilu praktičnih stvari za modove...
@niten - ništa se novo ne stavlja dok ne dođe službeni release. u međuvremenu možeš pogledati na vbulletin.com forumu ima li hack (za verziju 3.5.x obavezno) koji to omogućava i javiš mi link na temu.
Message Editor Interface mi je inače postavljeno na: Poboljšano sučelje-Potpuni WYSIWYG Editing, što mi je prije omogučavalo samo Drag&Drop U postovima sa stranice npr. http://www.cosgan.de/smilie.php ili bilo koji slikovni link.
Dali če to biti tako i ovdje ili the hard way???
http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c050.gif
vuki, to i dalje kontroliraš preko korisničkih opcija u kontrolnoj ploči. postavi si što želiš. moguće je da je nova verzija resetirala postavke (iako sumnjam), ali to je korisnička preferenca i to si možeš postavit po svom.
Ma evo gore dokaz ja D&D a ono samo link ali ne i smile sa toga servera ili what. Bu se revolucija digla pod mus Šta falilo starom? Ok jednostavnije sad moderatorima ali gdje je litlle me?
http://www.cosgan.de/index/smilie.gif
vuki, ne znam stvarno sada o čemu pričaš, evo samo zbog tebe sam prebacio svoje postavke na WYSIWYG editor, otvorio IE (jer se FF srušio na tom prevlačenju, probat ću još jednom) i sa tvoje spomenute stranice prevukao smajlija i evo čuda - prikazan je! e, sad jel ti mene zajebavaš, ja ne znam, ali to što si rekao da ti je do sada radilo radi i sada
evo stavim još jednog smajlija: http://www.cosgan.de/index/midi.gif
edit: sa FF baš i ne radi, u biti me ne čudi pretjerano, drag&drop i tako nije tehnika na webu... to je vjerojatno neki IE dodatak, a u IE-u radi i dalje kako je radilo i prije...