-
Mislim da je 3 mjeseca dovoljno da se otkriju se sve mane i vrline ovih antena pa molim sve Vas koji ste stavili te antene da se malo raspišete o tome dali ste primjetili kakve promjene na svojim "beštijama" kao npr. povečanu potrošnju baterije, slabiji ili jači signal, šumovi na srcu....... Naime želio bih saznati nešto o tome jer sam i sam nabavio takvu antenu kad sam takvo nešto vidio na HowardForums ( a imam frenda tokara kojem se dalo zaje....t sa tim) ali je nikad nisam stavio jer prvi dan kak sam je dobio pohvalio sam se svom drugom frendu (koji je nažalost jedan od ovlaštenih Motorola servisera) a on mi je rekao nešto kao: Pa zar ti misliš da su ljudi u Motoroli i drugi proizvođači potrošili tolike novce na istraživanja o KOLIČINI POSLANIH I POVRATNIH RADIO VALOVA I USKLAĐIVANJU DULJINE ZAVOJNICE, KOJA JE UNUTAR TE PLASTIKE KOJU ZOVEMO ANTENOM, SA TIM VALOVIMA, A DA SVE TO NE OPTERETI PROCESOR(ili tak nešto) da bi to mogli raditi tokari i da to valja.Ovo napisano velikim slovima mi još odzvanja u ušima i pokušavam shvatiti o čemu on to...
Ali na kraju kad je shvatio da ga niš ne kužim i da mi taj teleči pogled nije od sinočnje pijanke, preveo mi je to ovako
NEMOJ TO STAVLJAT NA MOB JER ČE TI NAKON NEKOG VREMENA NAJVJEROVATNIJE CRKNUT.
Moram napomenut da smo i dalje prijatelji.
HVALA!!!
-
Ja isto imam mini antenu,ne ovu od kove 4-5 mjeseci i mobitel radi bez greške.Ništa nije crklo.
-
-
U pravilu ih nema. Najgora pojava bi ti mogla biti da ti je signal mrvu slabiji, ali po mom mišljenju to je toliko malo da ni ne skužiš... Tipa, ako negdje imaš pola crtice signala, ionako ne možeš razgovarat s tim. PA onda dal je pola ili nula - svejedno ti je.
Ja i dan-danas imam na v525 tu antenicu (ponekad i onu svjetleću) i ne kuži se ni po čemu.
-
Štima. Uspjeli ste me uvjerit, stavio sam antenu i signal je full a kaj bu dalje bumo vidili. Ak se kaj dogodi se vas bum dal na suda tužiti. JASNO!!!
-
Tak je! Vse nas buš tužil! ;D
Samo mirno, velim nema beda...
-
Hvala Blue, mam se druga slika kaže kad si mi tak lijepe reči rekel. Baš sam to štel čuti (čitat).
-
ja sam vec kupovao antene od kove i dosta su dobre signal je skoro pa idetican sa onom orginal !!
-
joj, joj bećari... šta mi napraviste.... /cut/ evo nove teme ;D
-
Ja je osobno ne koristim, ali znam njih par koji je koriste i nemaju baš nikakvih problems
-
Vidim nitko nema problema sa malom antenom, ali, kod mena doma je malo slabiji signal u idealnim uvjetima, ali ipak odlucim ja staviti ant. na V70 i.......
sve o.k. dok je dobra pokrivenost signalom, a doma mogu razgovarati samo na par mjesta, tako da sam ju skinuo i vratio orginal
Zaključak: i lijepe žene imaju manu
-
BlueDevil gdje mogu nabaviti one svjetleće antene............
-
Meni ostale dvije, mislim da su one plave. AKo si zainteresiran.
Inače smo ih uzimali na www.daydeal.com
-
Evo ja imam isto svjetleću, naravno zahvaljujući Bluedevilu, i nisam dosad primjetio nikakve probleme što se tiče signala,a bogami ni šumove na srcu...;D
-
ja sam kupio od Kove i jos prima signal kao i na originalu.
-
moram priznat da mi baš nije svejedno. imam i ja tu od kove. jedino kaj sam skužil je da čim padne baterija na 2 crtice dovoljna svu 2 poziva i baterija se skroz sprazni. hoću reć da ne radi indikator baterije baš najbolje. kad stavim original antenu to se ne događa i na dvije crtice još komotno radi mob 2 dana. rekli su i meni da se može desit da pregori mob i slično. al ja sam na gd 30 imal šeraf umjesto antene i evo mob još radi, nosim ga na plažu i signal full a mob star 6 godina. al ipak kad ću prodavat mob vratit ću origan antenu a ovu ću ubacit ko poklon.
@buledevil: vidim da su ti ostale ove svjetleće. kolko cepaš za to???
pa mi pričuvaš dok se ne vratim u zg. negdje iza gospe, oko 20
-
Nikakvih problema do sada. Signal isti, potrošnja baterije normalna. Imam Blue Silver Flashing antenu (ako se dobro sjećam naziva) sa Daydeala.
-
Pogledajte kod Kove, on ima te antene sigurno..