Danas mi je frendica kupila 6610i ,pa pošto ona nema vremena malo sam tražila po forumu i recenzije i tak.Piše da ima IR,zanima me dali joj mogu prebacit slike ali bez kabla:Hvala
btw-nikog živog!! :rolleyes:
Printable View
Danas mi je frendica kupila 6610i ,pa pošto ona nema vremena malo sam tražila po forumu i recenzije i tak.Piše da ima IR,zanima me dali joj mogu prebacit slike ali bez kabla:Hvala
btw-nikog živog!! :rolleyes:
IR na nokiji 6610i sluzi samo za komunikaciju sa PC-em, sa drugog mobitela na 6610i (i obrnuto) mozes poslati samo poslovnu karticu
Nemogu da povjerujem, onda ispada u tom aspektu da je N6610i nazadniji od N6600 ! :-/
Jer sa moga 6600 bez problema prebacujem sve vrste slika i tonova (na T630- primjer) + aplikacije na drugi symbian bez ikakvih problema preko IR.
naravno da je, pa 6610 nije smartphone, i to što ima veču oznaku neznači ništa...nije te to valjda zbunilo vuki :spin:= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Hebiga kad žurim prije mozga! Mislio sam da je 6610 smartphone samo iduče generacija.:retard::wstupid:;D= Citat =:
Izvorno postao sodom
:rolleyes: thx-evo do sad sad sam bila kod nje i htjela sam joj mms i gprs postavit preko poruke,ali nije išlo,pa sam zvala službu,pa nakraju je frendica pop-----i rekla da kaj ćejoj to i uglavnom nisam baš oduševljena(btw-moja cigla je zakon) s njim. :rolleyes:
...pa čekaj, ne možeš uspoređivat običan mob i smartphone, pa makar on bio noviji... a pogotovo ne ta dva...= Citat =:
Izvorno postao lili
...inače, ovo vrijedi za 6610i:
= Citat =:
Izvorno postao Vader
btw-više nije cigla nego smarty(u je....)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
nije cigla nego kramp;D= Citat =:
Izvorno postao lili
@lili a di je kupila 6610i tvoja frendica, odnosno di je kupljen telefon?
pa kakve to ima veze?
:) Kupila od nekog tipa kaj je došel kod njih na posel.Malo me je bunilo,kaj je dobila 380kn.(po15knmjesečno)i kad upalim mob pojavi se znak T-mobile.A broj je kupila novi Vip.,možda zato nemrem namjestit mms?To je ipak previše za mene.
:creep: kaj fali!!!= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
...sve se može kad se hoće, samo je problem u samome objašnjenju problema, jer ako dobro ne objasniš, ne možemo ti puno pomoći...= Citat =:
Izvorno postao lili
:) da,problem je kaj ja neznam objasnit,pa sve smotam.Znam da vam nije lako sa mnom.:dunno: :kiss: