Kako prebacit taj mobitel s VIPa na T-com? Po mogučnosti bez otvaranja lemljenja i sl.
Printable View
Kako prebacit taj mobitel s VIPa na T-com? Po mogučnosti bez otvaranja lemljenja i sl.
ukucavanjem mastercode-a kojeg opet moras platiti, a rijetki su oni koji ti ga mogu dati...
ili naci nekog tko ima Martech box II sa test point adapterima, pa da ti to sredi...
Drugim riječima, strpi se dok se ne pojave besplatna rješenja. Tijekom jeseni , sigurno .
Ma to me žicao tip koji ionako ima domet pisanje poruka. Njem ti je trebao jeftin mobitel pa ga uzeo.
Ok, odlučio se ja primit šarafcigera i lemilice. Al prvo kak otvorit kučište, i gdje nač potreban pribor i opremu (shemu testpointa za taj model, softver i kratke upute)?
Pogledaj temu Korisni linkovi za Siemense.
Niti na jednoj stranici se uopče ne spominje taj model. Kao da ne postoji.
mislim da bi mogao upotrijebiti istu tehniku kao i za a55 model...
Prema za sada dostupnim informacijama postoje velike razlike između A70 i ostalih modela. Moguće je hardversko otključavanje, ali zbog kompliciranosti postupka bolje ga je zaboraviti. Test point za sada nije poznat i ne zna se da li uopće postoji. Program za otključavanje isto tako ne postoji.
S obzirom da je ljeto i da su se ljudi ulijenili vjerujem da će se tijekom jeseni pojaviti rješenja za otključavanje A70.
Hmm, ja imam druge informacije, ali nisu provjerene, pa ne bi htio tvrditi nesto u sto nisam siguran, no slazem se kako neko 100% rjesenje nece izaci prije nego nam ljeto zavrsi...= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Koliko sam upoznat postoje softverske razlike tako da iako hardverski nije bitno različit otključavanje Freiom i sl. za sada nije moguće. Moguće je , ako se ne varam, odlotati Flash IC i prebaciti ga u A55 i otključat ga u njemu i poslije ga vratiti. Da sad nedem u detalje, najveći problem je upravo odlotavanje. Koliko ljudi doma ima lemilicu za SMD tehnologiju?
evo slike za test point - http://www.siemensfreaks.com/php/unlock.php#test
to neće ići, flash chip od a57 nije isti kao flash od a70....= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
zasad samo martech i SST
Ček malo. Jel se to onda može il ne? I ak može s čime? I jel postoji manje "nasilan "test point za taj mobitel. Mislim, ovo mi izgleda dosta agresivno. Čim je ono bušeno? Eksplozivom?
nisam li ti post ranije napisao s čim možeš!!??= Citat =:
Izvorno postao darius
zasad nema free rješenja, možda najesen. a TP je TP, kako ćeš ga npravit tvoja stvar, bitno da telefon ostane zu funkciji
Ok, kužim. Hvala.