Koja vam je najbolja i najdraža europska nogometna ekipa?
Meni je osobno najdraža Barcelona,njezin stil igre i igrači najbolji su na svijetu........
Printable View
Koja vam je najbolja i najdraža europska nogometna ekipa?
Meni je osobno najdraža Barcelona,njezin stil igre i igrači najbolji su na svijetu........
Barca i juve
1.barcelona
2.inter Milano
3.bayern
Vidim da Ciro u zadnje vrijeme na Tv-u tvrdi da je to Debrecen, pa zasto mu ne vjerovati! ;D;D;D
Za mene je Chelsea! ;)
arsenal i inter!! :thumbup: :thumbup:
:) Liverpool i Juventus ;D
Borussia Dortmund !!!
Dortmund sam oduvijek volio, iako su sada u financiskoj krizi i nece moci nista prakticki osvojit jedno 3-4 godine ja i dalje navijam za njih...A nekako nevolim taj chelsi, abramovic upropastuje nogomet sa svojim milionima... ja bih reko da ce se uvest limit u engleskom nogometu koliko para mozes potrosit za jednu sezonu...
Dinamo Zagreb. ostali me ne zanimaju.
jel im sad onaj Koler otišao?= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
Hajduk!
Kao što znate,pod ćirinom kapom upravo dobio tri lagana u hungariji
Ne, Otiso je Ewerthon... Nakon ove sezone vjerovatno i rosicky i dede... kriza kriza
da... negdje sam čitao da im netko odlazi zato jer nisu dogurali u LP... al šta ćeš
Dinamo Zagreb i Hrvatska repka.
Borussia Dortmund+barxca,oduvijek....
Evo onako iz dosade da kazem tko ce osvojit koju ligu...
Engleska - Chelsea ja vise volim arsenal ali jebi ga...
Spanjolska - Real Madrid ako ne daju Samuela Interu na pozajmicu i ako se rjese nekih napadaca
Francuska - Lyon ako proda essiena chelseu moze kupit igrace koji ce im donijet francusko prventsvo
Italija - Juentus po mom misljenu ima najjci tim... ali inter ako dovede smauela, da zaustavi kojeg napadaca a Adriano ce obavit svoje u napadu, dat ce 25 najmanje golova
Njemacka - Bayern
F.c.Barcelona.Najviše zbog Ronaldihna(valjda sam dobro napisal) :thumbup: :) :closed:
Ronaldinho je najbolji!!!!!!!!
Ako kome trebaju video snimci njegovih brilijantnih poteza ima
ih na www.ronaldinho10.com
Tu baš nisam ziher, jesi vidio superkup (ili kup)... izgubili su 2:1 od stuttgarta:-/= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
nogomet ne pratim skoro uopce..(osim kad igra hrvatska)....ali nekak mi je uvjek bil najbolji ARSENAL...
uvijek i samo ona ekipa u kojoj igra zinedine zidane..mljac:))))
a woman's view on football. :D= Citat =:
Izvorno postao erika
OT: premda u zadnjih par sezona igraju odvratan nogomet,AC Milan. Počeo sam navijati za njih još kad je Boban počeo igrao za njih i tako je ostalo do danas.
:) ja volim engleski nogomet,a talijani su mi zgodni(totti-Roma,Del Piero-juve). :spin:
a woman's view on football returns:D
:thumbup: jeeeeee :spin:= Citat =:
Izvorno postao niten