htio bih si kupit novi mob ali neznam koji. nisam ogranicen s lovom. trebao bi imat mp3,bar 90 mb,1mpx camera,prosirivu memoriju, i da nije ruzan. razmisljao sam o samsungu e720.Predlozite mi kaj da kupim jer sam zbunjen.
Printable View
htio bih si kupit novi mob ali neznam koji. nisam ogranicen s lovom. trebao bi imat mp3,bar 90 mb,1mpx camera,prosirivu memoriju, i da nije ruzan. razmisljao sam o samsungu e720.Predlozite mi kaj da kupim jer sam zbunjen.
Samsung zvuči OK.
Da sam ja u toj situaciji pričekao bih (ako ikako ide) do jeseni (9. mjesec, otprilike) kad izlazi Motorola V3x - proširiva memorija, MP3, mrak design, 2MPix kamera, VideoCall... sve šta ti ikad treba...
Al' opet, to je moje mišljenje. A volim Motorole ;D
recimo ja ne bi nikad motorolu uzeo,bez windowsa,ne paše mi mob,jed....pričekaj do d600,imaš k750,nokiu 6230i...i taj samsung je ok,ali svakako prije njega uzmi u razmatranje i d500
:cool: Pa da i ja imam para i da trebam kupit mob neznam za kaj bi se odlučila:samsung D-500.Motorola nije loša,Nokia 6630.6680 sek700,ili bi čekala N90,ali to je moje mišljenje.
Ja bi pricekao motorolu V3x ili ako ti treba symbian N91
ako hoćeš na brzinu kupit uzmi u razmatranje d500 i k750i!! :thumbup: :thumbup:
gledao sam ponudu. i jako mi se svidja samsung e720 ali mi je glupo sto nema podrsku za kartice sa memorijom. bar sam tako cuo. e da ,bas sam citao o motoroli v3x i super je.izgled joj je fantastican a funkcije i vise. izgleda da cu jos malo se strpit i koristit svoju flashanu v525. hvala na savjetima makar sam jos zbunjen.fakat mi je zao za e720 zbog memorije.samo mi vi predlozite ako nadjete neki mob koji je trenuto bestbuy,naravno ako vam se da pisat.Hvala! :thumbup:
SE k750 ili jos bolje (ako ti treba jaka mp3 podrska) w800
K750i, ima prosirivu memoriju memory stick duo karticama, a k tome ima i bolju kameru od E720.= Citat =:
Izvorno postao danijel_13
...pa ako nisi ograničen lovom, uzmi si k750...stvarno odličan mob za tu cijenu...
predlažem ti samsung e720, d500 i k750i a koliko para namjeravaš spiskati ????
nije mi bitno. samo mob treba imat mp3 player. prosirivu memoriju, 1 mpx cameru i da nije miss ruznoce.
pa onda si zemi d500
onda si uzmi odvojeni mob i mp3 player
:rolleyes: uzmi nekaj pametnog i da ima svakakve mogućnosti.Malo prostudiraj....
a nezna, mislim da cu cekat da izadje motorola v3x, makar mi i nije bas najljepsa ali su joj opcije zakon. svidja mise samsung e720 ali kad nema prosirivu memoriju onda nist. a i malo sam skeptican prema samsungima zbog tog njihovog flet kabla . htio bih kupit malo skuplji mob zato da imam mp3 player i mob u jednom.
ja ti jos jednom ponavljam, ako oces mobitel koji ce ti intenzivno sluziti kao mp3 player uzmi SE w800, na svemu ostalome baterija prilicno brzo krepava
Ja bi se složio sa Segom! Šta fali motoroli?
ma najvjerovatnije cu kupit v3x. mob je zakon.
danas sam malo gledao se w800. mogu rec da je mob dobar. e sad se dvoumim izmedju w800 i motorole v3x. znam da sam vec pomalo dosadan ali jel bi mi neko htio dat savjet koji je bolji mob i kojeg se vise isplati kupit.
...meni je W800 puno bolji mob od v3x, jer kud je sony erric, tu ima bolju kameru, lijepši izgled (barem meni), a nije preklopni ...
pa kaj nisi kamere iste(2 mpx).?
Kamere su iste ali je SE puno manji i bolje napravljen.
...da, ali nigdje nisam našao da Moto ima autofokus...= Citat =:
Izvorno postao danijel_13
dobro .ne kuzim se pa pitam vas. a koliko dojde taj se w800???