Pozdrav,
Momentalno imam instaliran ROM 1.11, ali vidim da vecina vlasnika Jama po stranim forumima ima upgradean ROM 1.12.
Da li je netko od vas upgredao i koja su poboljsanja sa novim romom?
Printable View
Pozdrav,
Momentalno imam instaliran ROM 1.11, ali vidim da vecina vlasnika Jama po stranim forumima ima upgradean ROM 1.12.
Da li je netko od vas upgredao i koja su poboljsanja sa novim romom?
Ja imam još uvijek 1.03 :)= Citat =:
Izvorno postao Henk13
U 1.06, 1.11, 1.12 inkrementalno su ugrađivana poboljšanja i patchevi. Camera patch je recimo u romu 1.06 pa nadalje, No BT Patch od 1.11 nadalje i tako dalje.
Vizualno se i ne primječuju neke razlike. Koliko vidim, najviše do izraza dolazi subjektivan dojam korisnika o većoj brzini i boljoj stabilnosti Compacta. Naravno, kao i kod svakog upgradea, ima i nekolicina onih koji ga popljuju i izjave kako će se vratiti na stariji ROM ili će samo downgradeati Radio ROM. No ima i onih koji kažu da im recimo od 1.11 ne radi GPRS kako treba, ili MMS.
Evo popisa fixeva po inačicama ROMa:
ROM builds with radio versions 1.05.00 and 1.10.00 all include audio enhancements for voice calls. Radio build 1.11.00 includes improved support for Cell Broadcast and SIM Toolkit applications. With radio 1.12.10 we have improved the settings for the echo cancellation to remove the phenomenon of "double talk", where a person calling a JAM customer will experience a minor echo if the other person is also talking at the same time.
All new builds contain the improved camera driver and fix for "No Bluetooth Hardware" bug. ROM builds 1.11.00 also includes a new MMS client for improved network compatability and an upgrade to the Operating System. 1.12.00 ROM builds should also reduce the "Cannot Connect" problem experienced by some customers.
Preporučujem prije svakog upgradea ROMa napraviti backup originalnog ROMa, zlu netrebalo!
Hvala na informacijama, mislim da cu ostati na ROMu 1.11 iako jos nisam uspio isprobati GPRS i MMS posto nisam u HR, vidit cemo za 2 tjedna.
ej..bi se ja mogel s TmobileCompact..prebacit na taj I-Mate jam....ili i z-mobile ima neke upgrejdove..
Pogledak si malo na
http://forum.xda-developers.com/view...354d237132d766
Tu imas razlicita misljenja o tome, neka ekipa stavlja I-mate upgrade bez problema, a neka preferira cekat upgrade bas za nihov brand.
a je dosel uopce koji za t-mobile!??..
Ne bi znao, ali na onom forumu sa linka ima dosta Njemaca koji imaju MDA compact pa vidi malo sa njima.