Kao sto ste sigurno primjetili u zadnje vrijeme s pojavljuju cudne pojave na nebu :coolmad: . Dali je to znak nadolazece invazije ili nest drugo ;D
Ako ste bili u bliskom kontaktu s nekim od njih, podjelite s nama svoja iskustva :spin:
Printable View
Kao sto ste sigurno primjetili u zadnje vrijeme s pojavljuju cudne pojave na nebu :coolmad: . Dali je to znak nadolazece invazije ili nest drugo ;D
Ako ste bili u bliskom kontaktu s nekim od njih, podjelite s nama svoja iskustva :spin:
hm... a primijetili smo? stvaarno? hm.. ne sjećam se.. mora da mi je memorija izbrisana :)
Ma da.Mene su borgovci asimilirali!
da i mene isto= Citat =:
Izvorno postao n-gage
Da to se vidi iz priloženog!!!Kaj si 'delal' kad su to napravili?= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
bio je to datuma 390903.45
ma daj kakve su to teme nlo u hrvatskoj i kakve su
to cudne pojave nanebu cim se ti fixas daj podjeli toga snama.
Ja sam mislio da si gledal Enterprise!
Previše znanstvene fantastike...
citat iz novina:
maslenica-sandro sadžak(17) i marcel ivančić(14) iz siska preksinoc su snimili nepoznati leteci objekt iznad maslenice. te su ljetne veceri na balkonu kuce razgovarali, a onda su pogledali uvis, te su na nebu ugledali pulsirajucu bijelo zutu svjetlost.Podsjetimo, posljednjih tjedana vecernji list objavio je nekoliko fotoaparatom zabiljezenih neobicnih pojava na nebu iznad zagreba i krka.
I ja sam jucer vidio nepoznati leteci objekt navodno avion, ali.... mozda helikopter?!
haha... vi se tu zaj**avate dok oni pripremaju invaziju ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao SEGA
ma daj muras pomozi si odi na rab dobrovoljno da ne troše gorivo na pamet poput tvoje
To u novinama izgleda kao rad s 'paintom'.sve je crno samo jedna bijela crta.= Citat =:
Izvorno postao muras
krk... vec sam bio, kazu da sam potreban zemlji da me nesmiju uzet ;D= Citat =:
Izvorno postao duje91
večernji je par puta objavio i bonsai mačkice pa šta... zadnjoj strani večernjeg nije baš za vjerovat samo tako...
sta vi mislite, dali smo sami u svemiru?????????????'
ne :bunny:= Citat =:
Izvorno postao muras
ma ja sam to mislio dok mi djedo maaajka nije objasnio.. a on je faca, ja njemu vjerujem :king:
Ove godine nam je turistička ponuda takva da i alieni dolaze. Još samo da i plate boravak i nebu više dugova u ovoj državi.
Dali to pitaš iz straha il znatiželje?= Citat =:
Izvorno postao muras
ovkeje sjpo vej tgkdsma gkdsna ali nesmjfgrjo se pokazivati :/
pitam iz znatizelje
niso sami sigurno