Kako otključati BIOS (ono napočetku kad pokreneš Windowse i pritisneš delete)????? :-/
Printable View
Kako otključati BIOS (ono napočetku kad pokreneš Windowse i pritisneš delete)????? :-/
kriva tema na krivom mjestu
u bios mos uci tako da kad upalis komp stisces f2 ili delete
0000 ili 1234
daj molim te pogodi mjesto za bar jednu tem u...
i budi odredeniji ,, kaj te trazi?ak sifru ona te il neko zajebvo il ovo kaj ej killa reko
Pa, ni tebi Grunt ne bi falilo određenosti. Opet, jedva da se iz drugog čitanja skuži što se piše. :retard:= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
sorry kaj postojim
http://www.coastalrep.com/images/199...mawg-sorry.JPG
Jednostavno moraš resetirat bios tako da na matičnoj ploči izvadiš bateriju koja čuva osnovne postavke (sat, datum, zaporke) u slučaju nestanka struje.
Jednostavno tu bateriju izvadi i ostavi je vani 5 min, a onda je vrati i imaš otključani bios!
gogs sve zna, informiran tip
To radi u večini slučajeva svih problema.
Pa nije bas preporucljivo da se stalno vadi baterija posto windows nekad hoce onda da postane nestabilan(vuce se kao da ce da crkne :))
hm... ajd mi objasni kakve veze windowsi imaju s biosom?!
naravno, nakon reseta biosa vađenjem baterije, treba skočit malo u bios i podesit računalo da radi na brzini na kojoj je radilo i prije, reset vraća na defaultne presigurne postavke koje su nešto sporije od onih na kojima je računalo namijenjeno da radi...
To kakve veze windows ima sa bios-om neznam ali to da mi je windows strasno usporio posle vadjenja baterije to znam(naravno podesio sam bios kako je i pre radio).Ni meni se to nije desavalo do zadnjeg puta kad sam izvadio bateriju(a vadio sam je bar 5-6 puta)
A ja sam bateriju vadio barem 15ak puta kod overclockanja i nisam primjetio nikakve promjene, mozda je tebi neka hardverska greska, nesto si pomako pri vadjenju ili tako nesto...
upisi univerznalnu sifru
za restart biosa na nekim plocama drzi "insert" ili "0" i onda upali komp