zna li netko neki takav a da je free... namucio sam se u potrazi, a za shareware mi krekovi ne rade, khm
Printable View
zna li netko neki takav a da je free... namucio sam se u potrazi, a za shareware mi krekovi ne rade, khm
khm... winamp?
trebaš ogg decoder u winampu. ako to imaš, odeš u opcije -> output plugins i odabereš 'disk writer plugin'. konfiguriraj ga gdje da piše, u koji direktorij želiš. sastavi listu pjesama koje oćeš prebacit i lupi play. u zadanom direktoriju ćeš nać wavove koje provuci kroz svoj omiljeni mp3 encoder i voilá.
inače, koji god converter našao, svi rade na ovom principu, jedino možda sakrivaju od korisnika dio u kojem pretvaraju prvo u wav a onda u drugi komprimirani format. također, postupkom prebacivanja iz jednog u drugi komprimirani format gubiš na kvaliteti zapisa jer je riječ o loosy formatima.
p.s. ne zaboravi poslije u winampu pod output plugins izabrati onaj koji je bio izabran prije promjene koji ti šalje izlaz na zvučnu.
thnx zapp na kvalitetnom i opsirnom odgovoru
evo ti jedan dobar:
ACE-HIGH CONVENTER
taj ace high nemogu nac.
a pokusao sam onako kroz winamp i to ide u wav, a iz wav u mp3 sam konvertirao sa nerom par pjesama dok mi nije javio trial expired...
sad mi se neda trazit jos i wav to mp3 konverter... izgubicu zivce...
lame je encoder (google), a razorlame je sučelje (google)...
...potraži dBpowerAMP i skini codece za ogg i mp3 - sve zajedno je veliko negdje 2.5 mb ...stvarno jednostavan i brz konverter...
thnx :) malo je komplicirano jer moram prvo ovo pa onda ono al ok... iako imam brdo za konvert.
closed.
Potrazi program "FreeRip" . On je najjednostavniji i najbolji! ;)
Pa el ti vidiš koliko je ova tema stara,daj malo bolje gledaj vrijeme teme!!!Sada stvarno neka je neko zatvori!!!= Citat =:
Izvorno postao melody
Nema veze, dao sam ljudima jos jedan program.
Uostalom, zasto se ti onda javljas?
Da je malo obnovim!!! ;D ;D
jeste biseri .. ja inace koristim winamp za konverzije , a dBpowerAMP za sredivanje frekve zvuka-
ACE-HIGH MP3 WAV WMA OGG Converter --> NA OVOJ STRANICI GA MOZES SKINUT kad ga skines i instaliras otvori ga i idi Help-->Enter Registration Code Name:The Weeping Field= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Code:19591009-4148-20030810