Čuo sam da postoji program za skrivanje broja kod slanja sms poruka!!dali netko zna kako se zove i dali on uopće postoji!!
Printable View
Čuo sam da postoji program za skrivanje broja kod slanja sms poruka!!dali netko zna kako se zove i dali on uopće postoji!!
cisto sumnjam da je to moguce, a ako je volio bi to vidjet.
Nema toga, netko te malo zeza.
Dapače, postoje programi (za SmartPhonove) koji ti pokazuju broj pozivatelja čak i kad ga ovaj sakrije. Tako da se broj ne može sakriti.
Ako trebaš nekog cimat ili nešto, skupi 100 kn pa kupi drugu karticu i udri'...
cuo sam da postoji neki broj kojeg upišeš prije nego pošalješ poruku.Kad ju pošalješ onaj kome si poslo poruku ne vidi od kog je broj.ja mislim da je stranica www.mob385.com
Moguće je npr. preko interneta! Ima dosta stranica "free sms-a", kod kojih se (za puno solde) registriras, pa mozes kao pošiljatelja bilo koji broj,ime,znakove....stavit! :thumbup:
OK, tako ide... Ali direktno sa moba (bez WAPa i/ili Interneta) ne ide.
Ja vidio na SX1 program u koji upišete broj koji želite da čovjek koji je dobio poruku vidi, pa čovjekov broj i onda poruku. Ne znam kako se program zove tako da...ali sam vidio to i šljaka.
Jedino da dođeš bliže i cimneš nekog bluetoothom...ovako
Mislim da se program zove message agent!!!
Imao sam ja java program za Siemens koji je mogao da salje anonimne poruke. Tj. slao je poruke direktno na ekran, kao kada dobijete Cell Broadcast poruku. Broj telefona se nije mogao videti, narano na nekim modelima telefona je mogao.
kako se zvao program?= Citat =:
Izvorno postao Artz
takav program ne postoji
Ja isto nisam čuo za takav program, al znam da su neki prijašnji modeli mobitela kao što je sonyZ5, ja mislim da se tako zvao...imali mogučnost slanja poruke direktno na ekran, tako da primatelj nije imao mogučnost pogledati od koga mu je poruka došla...
Poruke direktno prikazane na ekranu kao cell broadcast, zovu se flash sms-ovi, kad ih se salje, broj se prikazuje. Ako se poruka salje sa moba na mob, broj nikakao nije moguce sakriti. Kod poziva nije moguce otkriti sakriveni broj, jer nije stvar do mobitela, nego do operatera.
Što znači slanje s mob-a na mob? Ja mogu bez problema vidjeti tko mi je poslao flash sms, barem sam mogao na svim siemensima do sada, na t630 nisam probao...
sa moba na mob znaci "sirovo" sa aparata na aparat
Misliš prek infracrvenog porta ili bt-a?
bez infra-crvenog ili bluetootha
Sto se tice poruka ide odprilike ovako: Nijedan SM ne sadrzi broj sa koga je poslat. SMS radi tako sto sa fona posaljete poruku operateru, a ovaj istu tu poruku prosledjuje na odgovarajuci broj. Tu dolazi do 'upisivanja' broja telefona sa kog je poslata SM. Znaci to radi 'proxy server' (u nedostatku boljeg termina) Vaseg operatera. Ako to zaobidjete, mocicete da saljete SM bez broja. Znaci veliku ulogu igra operater. Kao sto je neko primetio, mnogi servisi na netu umesto broja mogu da zapisu bilo sta... npr. tudji broj :) Samo aplikacija na telefonu fakticki ne moze da uradi nista sa tim. Operater moze da uradi, ali mi nije poznato da ce neko tako nesto da tolerise.
Potpuno točno, ali većina ljudi nakon pročitanog flashSMS-a refleksno pritisne crvenu tipku i ne vidi tko šalje poruku.= Citat =:
Izvorno postao gog
= Citat =:
Izvorno postao strikoo
Da imao sam taj prog na N-gageu.Aliu ne šalješ poruke direktno, već se mobitel spoji na internet pa preko wapa šalje!Ali zato treba otvorit konto kod tog proizvođača(ništa nije besplatno na ovom svijet:rolleyes: )
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
aj samo ako ti nije problem saviti link za taj program , bas me zanima kako to funkcionira :)
bd se malo zeznuo,to nije moguče,evo pametnog posta koji svodi temu u jednu rečenicu
= Citat =:
Izvorno postao borisd