Kolika vam je brzina pri skidanju? Meni od 35-60 KB. Pozdrav!
Printable View
Kolika vam je brzina pri skidanju? Meni od 35-60 KB. Pozdrav!
ak imas najslabiju vezu 384..onda nema teoretske sanse da imas vise od 40...maxx 41..i to se tesko postize..realna brzina oko 38..mozda cak i 37....
tak da to 60 je nemoguce :P
Moguće je, moguće je. Sad sam maloprije skidao manual od 4.5 MB i skinuo mi ga je za 40 sekundi. Brzina je bila 150 i smanjivala se do 70.
zavisi s koje strance skidas.
50kb...na datotekam sa servera...torent 30-40kbs= Citat =:
Izvorno postao Bronth
Skidao sam sa DC++, tip je ima T1.
tako ide i meni, ponekad se odvažim posjetit microsoftove stranice da napasem oči pri downloadu ;D= Citat =:
Izvorno postao Betmenko
Meni više vremena skida na 40-45, a ponekad kad je dobre volje skida i po 50-60.
najcesce mi je 35-44
65-70 kb/s. 768/128 bezina.
38-40. imam 383/64 bezicno...
5- 6 ..
na 56k ;)
kod sestricna na dslu je 38-41 kad skidam s DCa,moja slobodna procjena je da je i brze kad skidam sa nekih stranica ovak..
Meni je oko 50 kbs ali me to ne zabrinjava jer imam 10 GB po mjesecu za skidat,tako da ako je nešto veće samo pustim getright da dela!!! :thumbup: :thumbup:
koi browser koristis? na operi vidis kojom ti se brzinom otvaraju stranice i download= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
IE 6 . _ mogo bi skinut operu , al neka ksam naucen an IE.
skini, brobaj, pa vidi, ja sam se brzo odvikao od explorera jer opera mi je preglednija, otvara se svaki prozor unutar nje tako da mozes istodobno sufati na vise strana.
To je isto i sa Firefox!!!
nije važna brizina veze koju koristiš. ako ti pokaže brzinu iznad one koju koristiš onda je to neki komprimirani sadržaj tipa PDF ili TIFF ili tako nešto, a poneki puta ga pri DLu "mreža"sama komprimira tako da je moguće postići u prikazu brzinu bolju nego što je realno za vezu koju imaš. Ja sam uredno skidao neke sadržaje 80kbps (tu negdje) sa modemom 56k. to je obično bilo kada se skidalo nešto što se moglo dobro komprimirat.ja imam brzinu ovog malog DSLa ali na UMTSu i to pere kolko mi je dolazni servis otvoren (384k). neznam samo kako je kod DSL-a sada ali prije (3god) je bio totalno asinhron odnosno ako si išao u upload onda ti nije dozvoljavao potpuni download.
da to je i sad tak....upload zdere download
ja imam 768/128,80kb/s stalno...cekam 1.5mbit ali nikako da stave..
meni je oko 38 (384/64) bezicno. ali kvaliteta signala izmedu ta 2 uredaja je oko 30 %. Jel to ima kakve veze?
mislim da nema,ali stvarno nisam siguran,nadam se da ce neka strucna osoba odgovorit na ovo :)