Kakav MP3 player imate u svojem vlasništvu.
Printable View
Kakav MP3 player imate u svojem vlasništvu.
Nikakav ! :D
Nemaš MP3 player. Koristiš li barem onaj na mobu?
Ne koristim ! Nokia 6600 ima mono zvuk,šta mi jako smeta i ne slušam !
Mp3 već jedno vrijeme namjeravam kupit ali...
sonyev minidisc mz-n707 koji ne koristim, uskoro dolazi mp3/wma/ogg/fm discman ;)
Ja imam Canyon 256 MB, bez radia!!!! Kad sam dobio 6600 obečao sam sestri da ču joj dati MP3, a kad sam čuo kakav je zvuk na 6600, ne želi mi ga više vratiti.
Imam iriver ifp-795, a stari ima creative muvo v200.
Strava! Koliko memorije ti ima iriver?
512MB kod irivera i 256 kod creativa.
samsung mp3 discman iz yepp serije. i dalje odlicno radi, iako je proslo 3 godine svakodnevnog drndanja :)/:(
Creative Zen Touch od 20 giga.
iRiver H340
na njemu je modano gotovo sve, firmware je 1.27k (korejska verzija), promjenjena je standardna tema playera, i so called in skin što se može vidjeti
original:
http://lib1.store.vip.sc5.yahoo.com/...ctron/H320.jpg
danas: :spin:
http://img.photobucket.com/albums/v7...406/iriver.jpg
Prava stvar sodom. Koliko si to čudo platio i zašto baš na korejski?
što se tiče jezika na engleskom je a korejski firmware je trenutno najbolji i daje najbolju podršku avi datotekama,kažu znalci na iriverovom forumu,možeš ga nač za cca 2900kn po online shopovima.
možeš gledati filmove? Koliko ima memorije? Ajde nam se pridruži u prevođenju vBulletina ako imaš vremena, jer vidim da stalno visiš na ovom forumu.
može,40gb,ideš offtopic ;D
@sega daj molim te podrobnije opiši svoj player.
OK, neću više. Ajde živnite malo!
imam ipod 20g 4G + in ear headphones
Iriver je za svaku pohvalu, dobije se sve sto ocekujes. Uvijek je dovoljno glasan, kvalitetno je izraden. Najveci plus je to sto ima super zvuk,dobar equalizer i super meni koji je isprva bio prilicno kompliciran. Minusi su mu to da mena ugraden usb i nema akomulator(ja sam ga naknadno kupio i sada mi iriver izdrzi daleko vise od 40h bez punjenja).(koristenje iriver manengera sam zanemario jer nakon promjene firmwarea iriver je kao flash disk)= Citat =:
@sega daj molim te podrobnije opiši svoj player.
Sto se tice creative muvo-a v200, njega bih preporucio svakome kome je puno izdvojiti 200 kn vise za iriver jer je zvuk solidan kada se sve namjesti na equalizeru( bolji je od vecine mp3 playera) i nije previse skup. Naravno i creative ima svoje nedostatke i pluseve.
:wstupid: zanima me na kojem to principu radi?Kako staviš film dali preko BT ili kak?:wstupid:
preko usb-a se povezuju skoro svi mp3 playeri,bt je puno prespor za prijenos velikih količina podataka
Da,zbunilo me to kaj Sega veli da nema USB.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Btw kak si tu masku(jel je?)ludo napravil?Svaka čast!!:thumbup:
ustvari je vrlo jednostavno,potrebno je po mjeri "iskrojiti" sliku i pažljivo rastaviti player da ne popuca plastika
...da jednostavno...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sodom
imam za 350 kn neki kineski 128 mb. u hgspotu kupio u 11mj/2004 i jucer mi kihnuo, a ja sav sretan jer mozda ce mi dat neki bolji:)